Українська Манітоба
-
Спробуйте он мелатонін як стабілізатор, щоб вночі не прокидатися. Комусь заходить. Мені не дуже, бо спиш гарно, але потім увесь ранок до обіду як подушкою прибитий ходиш і ніяка кава не допомагає. Зараз не маю проблем з безсонням, бо приходжу з фізичної роботи і ще розумовою займаюся аж поки в клавіатуру носом не почну стукатись. Хто б якісь стимулятори порадив.
-
О, можливо, спробуйте зменшити дозу? У мене подушкова прибитість якраз на дозу вище ніж за 3 мг виникає. Хоча я на мелатоніні вже років 8 і уже здавалося б, пора звикнути
-
❗️Україна та США попередньо погодили угоду щодо корисних копалин, сказало Суспільному два джерела, обізнані з перебігом перемовин. З нього прибрали суму фонду в 500 мільярдів доларів. Згідно з погодженою версією, фонд отримуватиме 50% доходів з природних ресурсів для реінвестування в економіку України. Питання гарантій безпеки не включено до угоди. Як ми повідомляли раніше, воно обговорюватиметься окремо, імовірно, на зустрічі президентів. ( Будапештський меморандум 2.0) ? 😁😁 Тільки тепер ми будемо гарантами
-
Моєму знайомому допомогла дружина, він пів року не міг нормально спати, ліки і лікарі не діяли. Вона сама нутріціолог і допомогло наступне - життя за чітким графіком: прийоми їжі, дотримуватись дієти, графік прокидання/засипання, відмова від гаджетів за 2 години до сну, фізичне навантаження і т.п. До ліків буде звикання з часом чи ні?
-
Це таке кидалово, Я сподіваюсь тільки що це зможе нарешті припинити смерті, є шанс що американські бізнеси присутні в Україні ні хто бомбити вже не стане. Це такі собі гарантії звісно. Down side - Україна стає повністю залежною, підконтрольною і не самодостатньою 😔 (у чому і був план США мені здається від початку, принаймні один із сценаріїв)
-
на 10 мг можна взагалі вийти в астрал) до речі, я колись читала протокол лікування Трампа від ковіда, там було 10 мг мелатоніна тричі на день. На таких дозах він має спати третій рік)