Українська Манітоба
-
так, буде, але в моменті це хороше рішення, щоб налагодити те, що збито
-
в сенсі не треба? 😱 я теж сплю 4-5 і я вже на межі сісти на підлогу і плакати просто в будь-який момент)
-
Це все (не) смішно, я не вірю ні у які суди, працює лише одне право - право сили і інтересів сильних сторін. І ми усі так чи інакше стали свідками і заложниками цієї ситуації.
-
Cупер доречне повідомлення після обговорення заспокійливих, навіть банити не хочеться)
-
За 10 років втратили 20% територій, 40% населення, відкинуті у розвитку на 30 років назад, ну головне що без зовнішнього контро…а ні, стоп, столо ще гріше ж🫤 Треба піндосам рахунок виставити, а не навпаки, за знищену вщент країну🥲
-
А найжахливіше якщо спитати мене так а як треба? В мене немає відповіді. Її здається не існує.
-
Я вперше за 3 роки почав замислюватися кидати якір тут бо я не бачу, взагалі не бачу як і при яких обставинах я зможу жити вдома. Це пздц вибачте… ну його нахер.
-
💯 Під кожним словом підписуюсь. А головне уроки не засвоєні, і все продовжується, ну а шо clearly, треба продовжувати їм вірити і грати за їх правилами і робити все що вони кажуть… 😔😭