Українська Манітоба
-
Ну а в нас отака ціна була без особливого ремонту (років 15-20)… просто дім класний, розташування
-
А скільки зараз в Одесі норм квартира за квадрат?
-
Я зрозуміла ви хочете саме зарплату офіційну отримувати з виплатами і тд. Independent contractor не зможе отримувати такої зарплати. Ви звичайно можете повністю відкрити на себе компанію, підписати contract на сервіси з компанією у Європі, взяти себе на роботу і сам собі платити зарплату.
-
Може краще за компанію в Україні чи Європі подумаєте? Замість податків з зарплати, просто тратити з картки корпоративної та й все🙂
-
Ну це офомрлюється різними способами. Це ж можна подати як фріланс( я власне як аутстаф і працюю), консультації тощо. Це варіант для Sole Proprietorship. Але казати, що компанія має відкрити тут представництво заради одного працівника, щоб платити йому зп і це єдиний варіант, я не певен. Побачимо, може ви маєте рацію
-
Щось подібне чув від знайомих теж, капець безкоштовні квартири майже 🫤
-
Так а я про шо Шо вартість - капець була…і це в 2018му 🙈
-
$5 пожиттєве членство. Кешбек за бензин/продукти рахується кожен рік в залежності від прибутку за цей рік. Прибуток розподіляється між мемберами. Вже три роки поспіль кешбек був 10центів на літр, бо такі фінансові реалії. Чи буде наступного року 10 центів - не знає ніхто.
-
Це Перемога в Дніпрі