Українська Манітоба
-
Я вже боюсь 30+, мабуть, впадатиму в анабіоз на 12 годин
-
А Ви могли б щось порадити з йоги? Не знаю, що зі мною. Постійно роздратована, погано сплю, важко контролювати емоції. Думаю, якусь книжку почитати про контроль гніву чи почати вправи робити хоча б 10 хвилин на день
-
Про цей магазин і питаю)) від них трохи не зрозуміла як працює. На меблях новий працівник сидить.
-
))) я її два тижні попила день в день по рецепту і зупинила. Це як зомбі ефект. кажу ж - вимикає емоції. Хоч дах падає,хоч фондовий ринок тобі осьо-сьо. В певних життєвих ситуаціях по-іншому не вигребти. З тих пір тільки як снодійне беру. Ну ще як валерянка діє на жінок, забагато гормонів в певні дні чи плаксивості вона зупиняє.
-
Та я в порядку, дякую) мені просто треба вирішити питання зі сном і все)
-
Я зараз щодня ходжу в зал на бігову доріжку на кардіо на 30 хвилин. Боже, я взагалі спати перестала, постійний вжжжж в мені і стільки енергії, я скоро підпалю це місто 😁 але від безсоння я прям вимотана і від цього парадоксу мені не дуже)
-
Я була в лікарні і дали направлення на УЗД термінове, але черга і серед термінових. Вже 2 дні чекаю. Я живу в 4 годинах від Вінніпега.
-
Я теж чув про цей єффект, що діє як «слабкий антідепресант» . Я всю що можна , у різних формах, і капсули, і ксм66, та просто органік молоте коріння - единий єффект, дійсно, що менше бісять люди . Як раз як слабкий антидепресант. Допомогає прибрати патерн негативного спайралінга думок «а може то я кончений ? А чому на мене так подивилися ?» і так наступний тиждень, після того, як хтось тобі у відповідь не сказав «хєльоу». Зараз «ну і що що кончений ? Ну і що подивилися ?» і забув 😅
-
В мене теж депресія)