Українська Манітоба
-
Із стіни до роутеру підключається кабель. Принаймні, у мене так) це не той кабель, що вмикається в розетку. Або ми про щось різне говоримо)
-
Може зверніться до натуропата. В нас малий не спав, були проблеми з ЖКТ. В мене так само зараз. Для того, щоб вироблявся мелатонін потрібно щоб з мікробіомом було все ок. Також можуть підібрати щось для сну заспокійливе, що вам підійде. Наприклад, різні форми магнію мають різну дію. Або якісь амінокислоти можуть призначити. Малому призначили L-theanin. Але це все було призначено після опитування і досліджень.
-
Варіантів залишається не багато
-
Таак. Ви тут паралікування не рекламуйте🤣🤣🤣, то інфоциганщина і розвод для прієжджих))) Тут ще є клінічка яка діагноз по мікроскопії крові ставить. Теж натуропати))) Після процедури свої БаДи втюхують. Я як почув це від канадця чуть не впав. Розказував що в своїй крові він "побачив паразитів які рухались" і йому прописали курс натупропатичних препаратів на 600$ курс.
-
Дякую, я про це не думала, але це дуже хороша ідея
-
Якби не така повільна( часом на вмирання або перехід в хроніку) доказова медицина, я б не знала,що таке натуропат. Але реально лікують,реально без плацебо, реально погані діагнози. Мені вистачає мізків читати,що приймаю. І жодних бадів не має. Вітаміни ті ж доказові, деякі препарати рослинні. Мій, приміром, дає направлення на аналіз крові в поліклініку. І по такому аналізу в т.ч.робить призначення Як плюс, я маю медика,який цілу годину замість 10хв в walk in, збирає анамнез. І це покривається ще й страховою. Саме відсутню тут превентивну функцію системи медицини в мене виконує натуропат. А свого часу, як і попала до них, зняв потребу у видаленні зайвих на думку лікаря органів.
-
Сьогодні обговорювали якраз це на роботі, у мене колега вже рік не користується бенефітами але в нього вираховують, якщо я правильно зрозумів то такі правила, що з твоєї ЗП повинні йти внески в страхову 🤔
-
Не знаю, то канадець, йому видніше 😅