Українська Манітоба
-
Дякую, я про це не думала, але це дуже хороша ідея
-
Якби не така повільна( часом на вмирання або перехід в хроніку) доказова медицина, я б не знала,що таке натуропат. Але реально лікують,реально без плацебо, реально погані діагнози. Мені вистачає мізків читати,що приймаю. І жодних бадів не має. Вітаміни ті ж доказові, деякі препарати рослинні. Мій, приміром, дає направлення на аналіз крові в поліклініку. І по такому аналізу в т.ч.робить призначення Як плюс, я маю медика,який цілу годину замість 10хв в walk in, збирає анамнез. І це покривається ще й страховою. Саме відсутню тут превентивну функцію системи медицини в мене виконує натуропат. А свого часу, як і попала до них, зняв потребу у видаленні зайвих на думку лікаря органів.
-
Сьогодні обговорювали якраз це на роботі, у мене колега вже рік не користується бенефітами але в нього вираховують, якщо я правильно зрозумів то такі правила, що з твоєї ЗП повинні йти внески в страхову 🤔
-
Не знаю, то канадець, йому видніше 😅
-
Це правда. Я лікар за освітою, але доказова медицина ніфіга не вилікувала мене від важкої хвороби, за три роки навіть діагноз толком не поставили. Вилікувала альтернативна) Доказова медицина зараз критикується як концепція з усіх боків, оскільки виключає персоналізацію повністю, найменша атиповість - і хворий сам на сам з проблемою. Доказовість як тренд відійде в бік за найближче десятиліття
-
Доречі, таке питання Коли влаштовувався, відкрили DPSP i RRSP в Canada Life, на ці рахунки компанія вносить кошти + з кожного чеку іде відсоток. Чи можна ці кошти в майбутньому зняти з рахунків?
-
В традиційний тибетській медицині, наприклад, діагноз ставиться на двом речам: пульсу і сечі. В тибетському монастирі майбутній лікар вивчає два роки одне і два роки друге. Мене колись не прийняли в тибетський заклад через неправильне походження (я не носій буддизму як бази світосприйняття з дитинства), але про програму я читала багато)
-
Каже що в дружини кращі бенефіти, користується ними
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто користується послугами банку BMO. Для подачі Тах потрібна інформація по Savings accounts. Чи можу я її сама десь знайти і роздрукувати, або треба чекати по пошті? І якщо чекати, то скільки? Дякую