Українська Манітоба
-
Питайте. Тут багато працює в ІТ.
-
А, ну ок 😁
-
Ну то як диму без вогню не буває, то їдьте вже шоб потім не жаліти І не флудити законами постановами писаними на коліні
-
диму без вогню не буває
-
Скоріше б почали
-
Дівчата, шукаємо собі в команду кондитера! Обов’язкові умови - ви пекли торти, добре їх пекли на замовлення, розумієте процеси Робота завжди в суботу і неділю Також в будні дні, 2 вихідних, вони у нас фіксовані В будні з 7 по 3 В вихідні з 6 по 2 Знання англійської обов’язкове Команда у нас - майже всі українки, але ви маєте розуміти власницю бізнесу Ось ця кондитерська Baked Expectations +1 204-452-5176 maps.app.goo.gl/hNmLDvmAagyjenEq5?g_st=ic Я тут працюю з червня Присилайте ваше резюме на цю пошту: baked161@gmail.com
-
Вас нічого не смущає у статті, яку ви запостили? Там автори навіть не можуть визнатися, що прийняли
-
Народ, завязуйте із призовом та повістками. Це не тема чату. От як почнуть роздавати повістки у Вінніпезі, тоді будете хвилюватися.
-
Так, є десятки людей у цьому чаті.
-
news.finance.ua/ua/viy-s-kovyy-oblik-za-kordonom-novi-obov-yazky-ta-zobov-yazannya
-
Вітання всім! Вибачайте що трохи не по темі. Чи є тут хтось хто в ІТ працює в Вінніпегу, ну або загалом в Манітобі, хочу порадитись по деяким питанням.
-
У нас знайомий у Харкові, здоровий, спортивної статури чоловік, три рази приходив у військкомат, просив, щоб взяли, сказали, що поки не потрібно, хоча не офіцер
-
І справді цікаво) Як прийде паспорт, скинете фото його зовнішнього вигляду?)
-
Так вийшло, що мій чоловік і ще 7 його товаришів служать у чернівецьких військкоматах. Знаю від першого лиця кого і як зупиняли і кому дають повістки. В першу чергу шукають офіцерів, які не з‘явились адже вони зобов‘язані. Їм загрожує кримінал. Вони давали присягу.
-
вітання всім! Чи є тут хтось хто в ІТ працює в Вінніпегу, ну або загалом в Манітобі, хочу порадитись по деяким питанням.
-
Зараз не про те що потрібно знати втрати , а про те що люди повинні думати , яка є причина повісток на вулицях !!!
-
А навіщо всім знати правду? Щоб впав дух?
-
Тому що війна?І хлопцям потрібна ротація?Тому що втрати є,і то правда.Але що робити?Нехай бункерне чмо до Києва йде чи як?Чи перемога але чужими руками?
-
Нічого не ясно, але нехай буде так. Вам би про злочини повідомляти через електронні інструменти. Спробуйте
-
ЗМІ довіряти не можна особливо марафону , війна вона без правили !Чому не кажуть скільки в нас втрат , бо то СТРАШНІ ЦИФРИ !!!! Спочатку подумайте скільки вже на війні , скільки поранених , в полоні , вбитих ! А потім питання чому на вулиці роздають повістки само відпаде !!!!!
22 Jan 2023, 08:02
2329/229525
about 2 hours ago