Українська Манітоба
-
Дуже раджу play.google.com/store/apps/details?id=ca.reev.canadian_citizenship_test $3.35 на тиждень чи на два(не згадаю, бо після проплати за тиждень пішла на тест) ціна. Без оплати лише перших кілька тем відкриє. Вкінці теми залік на 2-10 питань. Вкінці всіх тем десятки тестів що криють усі топіки. На справжньому тесті всі запитання згодились. Ще відео гарне youtu.be/IvpVJleLMxE?si=NmnjyMw8wYF2fnI9 слухати на фоні доки щось робиш. Там не просто відповідь, а пояснення чому саме ця відповідь на два речення. Книжку раз прочитала, все в одну кучу змішалось (насправді жахливий виклад історії.. структура...просто аби тест здати), і пішла на ап. В апі ти дійсно вчиш історію, дійсно все крок за кроком, а не суха витримка фактів, які в голову за три тижні в мене особисто не нашарувались.
-
Питання хіба яка партія при владі зараз, яка в опозиції та ім'я монарха зміняться 😁 Ну або - яким штатом ми стали)))) П.с Готуватись по книжці де так красиво економічні стосунки з США описуються було трохи так собі))))
-
нашо воно вам зараз))) Я думала ви вже здаєте. Живіть собі спокійно 😁
-
Ооо))) Для підтягування англійської саме то. Особливо те відео. Хоча ап теж має аудіоначитку. Там так повільно говорять, що все геть зрозуміти можна якшо англійська в процесі
-
Пои шоколадной ви отримали безвiз, лоукостери, 4g, вживанi доступнi авто, зелений тариф, можливiсть iнвестувати за кордоном в фондовий ринок, децентралiзацию...але зебiли захотiли,, смишнова бубачку,, про армiю, мову,вiру мовчу. Буде вам гундяевский патриархат и ,язык, другий державний. Та армiя 50 тыс. Будем ржать.