Українська Манітоба
-
Вітаю, Підкажіть плз як оновити свій ворк перміт в MPI. Знайшла в чаті, що можна онлайн. Якщо хтось стикався киньте плз посилання 🙏
-
Мої рідні теж чекали майже рік, якщо це якось вас заспокоїть;) і зараз чекають на продовження від першого січня, знайомі отримали за пару тижнів а ми і далі чекаємо 🤷🏻♀️ «Чекали»😁 не хочу писати ждуни;) В кожного по різному…
-
Знайомі подались в лютому вже отримали за 2 тижня, а мої і далі чекають… Попередній перміт знімали обмеження чекали 9 міс 🤷🏻♀️
-
Зрозуміла, дякую ☺️
-
Не гірше Але хотілося щоб ліпше
-
ICE це що?
-
Пофиг, головне, встиг побувати у нац парках.🤣
-
Для 99% українців це буде зустріч з ICE та депортація у Мексику чи Европу 😁
-
Краще жахливий кінець аніж жах без кінця
-
Не розумію до чого тут це
-
При Трампі, це буквально як ТЦК, викрадення людей, тортури ту примусове переміщення. Різниця тільки у тому, куди везуть. НКВД повернулося🤩
-
Ну якщо все так серйозно то... можливо слід замислитись над тим, щоб не чекати Трамповських тцк, а встигнути до того кудись переїхати😄🔥
-
Ну ми не у США ж, звідки вони тут 🤯
-
Ви вже з такими тортурами стикались??😳
-
Тут же немає агенцій які надають послуги по допомозі працевлаштування у Європі. Я коли їздив ще в Чехію та Польщу, прямо у моєму місті я заплатив гроші, отримав перелік робіт на вибір. Правда робочу візу я їздив до Києва отримувати (чеську). У Винніпезі такого немає, якщо я правий.
-
Всім привіт, я працюю в салоні краси і ми шукаємо estheticians для нашого спа. Мають вміти робити манікюр, педикюр, бажано чистку обличчя, масажі, воскове видалення волосся. Це Jerry’s Hair Salon and Day Spa. Знаходимось в Грант парк молі, спокійний безпечний район. За будь-якими запитаннями пишіть мені або одразу скидайте своє резюме на імейл нашого салону (не впевнена, що в правилах цього чату залишати контакти, тож робочий імейл є в гуглі). Дякую!