Українська Манітоба
-
Доброго вечора) можливо хтось шукає житло . Здається просторий бейсмент , в якому є окрема ванна кімната, кухня та дві кімнати. Район Old Kildonan. Якщо цікавлять деталі звертайтеся в особисті ..)
-
Зайшла вперше за день в чат, а тут фейєрверк: і «на врятш», і «удолілі» 😁 Це лінгвістичне свято планується зробити державним чи втиху просто понасолоджуємось шушуть?)
-
І обізветесь грамарнаці 😅
-
І дедлайн видалення поставим на 31.03.2026)
-
Пропоную створити окрему групу . Де будуть філологи - лінгвісти , штук так 10 . І якщо людина у цьому чаті зробе 3 помилки , то цю людину треба додати у чат , на перевірку . Щось типу записати голосове з «паляниця» . А потім на розсуд судів - тічерів. Чи можна людині продовжувати бути членом чата або ні 🙌
-
пройшли
-
Кому що- а от слово тічер мене вводило довго у ступор. Чомусь якось я пробувала його прилаштувати до Маргарет Тетчер (це була найближча асоціація) але ніяк не могла зрозуміти чому її згадують у цих випадках. Поки нарешті до мене якимось чином не дійшло що це вчитель!!! Ця українська калька мене повністю заплутала, бо забагато букв пропущених
-
Палєніца!
-
Так вони і питають на даний момент часу ж
-
Ні Просто на даний момент часу
-
Тобто вони питають, як мені подобається Канада з урахуванням статусу ньюкамера, так?
-
Привіт всім! У мене таке питання: я почала чистити свій ноутбук для продажу, але маю деякі проблеми з деякими додатками. Не зовсім розумію, чи я все правильно почистила, чи можуть бути ще якісь моменти, які я не врахувала. Може, хтось з вас може допомогти зрозуміти, чи все в порядку?🙂👀