Українська Манітоба
-
-
До речі, вчора @invisible_or згадувала, що на сайті CRA можна почитати поради що кому клеймити краще. Може хтось пальцем тикнути (тобто посилання дати)? Про лікування - пам'ятаю, той в кого менша зарплата, а все інше? Наприклад, благодійність, оренда, бо в моєму розумінні тому, кого можна цим скинути на нижчий податковий рівень.
-
США хочуть домовитись з Мексикою, що всіх кого вони будуть депортувати, будуть тримати на їх території. Так вони планують зекономити гроші
-
Ну так чи інакше, тільки Мексика може дати якийсь вихлоп у ціні, як на мене, бо в інші країни треба везти людей літаком/кораблем 🤷♂️
-
Доброго вечора😊 Моя дочка вступає до університету і ми подаємо документи на bursaries and awards. Умова участі в bursaries написати ессе. Дочка написала, але ми в Канаді 2 роки і, звичайно, її англійська ще може бути не ідеальною. Хоча, на мій погляд, ессе добре 😃 , але так хочеться, щоб було без помилок. Чи міг би хто допомогти, переглянути ессе на помилки і структуру? Може є вчителі англійської мови?
-
Єдине був досвід пробував продати айфон се, на той час найновішим був Х Виставив на олх І дзвонили писали люди типу в мене якийсь особливий айклауд чи зможете з свого телефону зайти якщо ввійде ми берем Я думаю та пішли ви нах і так і передарив двоюрідній сестрі