Українська Манітоба
-
Єдине був досвід пробував продати айфон се, на той час найновішим був Х Виставив на олх І дзвонили писали люди типу в мене якийсь особливий айклауд чи зможете з свого телефону зайти якщо ввійде ми берем Я думаю та пішли ви нах і так і передарив двоюрідній сестрі
-
Євген буквально одним повідомленням вище від мого скинув, я пізніше побачила, ніж написала
-
Є цілі магазини з вживаною технікою і там можна купити речі в гарному стані за 30%/50% ціни, які ще можуть прослужити декілька років
-
Ну то не потрібно на windows брати, макбук 10 річний ще 200-300 коштує🌝
-
А я на роботі з віндою мучаюсь навпаки😅 Я віндовс завжди тільки як 2 систему мав, для ігор раз на рік або для інженерного совта😁 Шкода тільки, що з 2020 маки не можуть вінду записувати нативно, wine або vm то просто капець, 50-70% потужності у трубу🫤
-
А чого мучитесь, якщо не секрет?
-
Тільки на нових маках там 2 рівні трансляції, спочатку wine транслює Windows інструкції под мак, а потім вже мак транслює x64/x86 інструкцію через Rosetta під arm, це труба😁
-
Це зрозуміло, кожен вендор сам займається оптимізацією але це не виправдання
-
windows апріорі не може мати таку саму стабільність тому що хардвар не від виробника ос. Вінді треба вміти запускатися всюди, на відміну від мака