Українська Манітоба
-
Не ігри адаптовувати по 1 треба, а щоб Apple зробили вбудований інструмент як раніше був bootcamp🌝
-
Вже навіть Intel здався і визнав, що майбутнє за ARM, тепер це тільки питання часу
-
якщо софта на арм немає то якщо хоч якось запускається то це вже перемога 🤣
-
Ну трансляція не «безкоштовна» теж. Якщо порівнювати софт який є нативно доступний та віндовс версію запущену таким способом, там біля 40% performance нижче. Це все одно шикарний результат для такого пердолінгу з 2 рівнями трансляції, але wine не вінда і купа проблем та лімітів є, нажаль. Нативна arm версія вінди була би набагато краще🤩
-
Там вже Cyberpunk адаптовують під Mac OS та процесори M серії
-
Та ще сподобається. А на першому що юзаєте вінду?
-
А сенс? Вони ж змінили бізнес-модель, їм треба підписки продавати
-
Game porting toolkit майже те що треба, цеж буквально proton тільки для маків але з фокусом на девелоперів, їм би допрацювати та випустити у форматі для користувачів, і ніяких проблем на маках з іграми( і не тільки) більше не булоб 🤩
-
Ви здивуєтесь але нові ноутбуки на Intel ARM мають схожу автономність і продуктивність
-
Воно не ідеальне але вже точно краще ніж все інше що я тримав у руках. Є свої тупі заморочки але то таке. Справа звички.
-
Для розробки я як хардовий чел спочатку сидів на лінуксі і тащився після вінди. Потім набридли приколи сумістності або конфліктів усіляких при оновленнях коли ти замість роботи воюєш з лінуксом. Ото тоді я і перейшов на мак, тоді ще якраз м1 вийшли і з тих пір не зженеш. Чому: як лінукс але без сексу з ОС. Матеріали, тихо, холодно, тримає батарея, екран, нормальний трекпад.
-
Якщо на брати до увага причину «дебілки не працюють», я в житті інтел, та особливо amd вже бачити не хочу, на arm ноутбук живе по 14-15 годин у режимі 30 вкладок браузеру+щось з офісу+якийсь редактор коду+spotify. А це в мене батарея вже майже 300 циклів, пише 82% залишилось capacity. На Intel ну 6-7 годин жив, і то з новою батареєю тільки, ще й грівся що капець, я один раз на страрій прошці буквально собі опік отримав, бо змінив ліміти по температурі(задовбав жужати), та працював тримаючи на ногах декілька годин, опіки пів року потім проходили🤣
-
І я ніколи. Всі мої 4 телефони з 2018 тут зі мною, тільки перший айфон 14 віднесла в трейд ін, він був маленький і неприємний як особистість
-
Арм це класно і круто поки ти не захочеш пограти в шось що не випускали для макбуків. Моя людина має супекльовий новий мак але захотів пограти в dayz - і все, вже 2 тижні танці з бубном, мозгові штурми вже дозодили до варіанту купити окремий ноут для ігор а мак лишити для роботи, та це надто жирно. Але щє у нас є дуже старий мак, котрий щє був випущений не на армі, тож тепер у нас в домі є коробка під відеокарту розміром як грьобаний ПК і людина котра шукає всюди тандерболт2 шоб це в той старий мак підключити.
-
Тільки ноутбуків з arm на вінді ну дуже мало поки, маки 100% лінійки вже, павінда ну може у 2030 хоч частково перейде, вони не можуть от так за 2 роки все перелопатити, вот яку силу має повний контроль над hardware+software. Будь-яке рішення можливе, головне щоб грошенята були😀
-
Я двічі дипломну роботу переписував, бо спочатку мені прилетів синій екран, а потім через місяць взагалі hard полетів
-
У який енергетичний вампір. Абьюзер
-
Був розміром з бактерію і змушував мене надмірно прицілюватись в екран
-
АХХАХАХАХАХХАХА, я хотів собі той гробик свого часу, і да там ще пердолінг з тим що «гробик» на Thunderbolt 3 а ноут з Thunderbolt 2(як розумію прошка 2015 теж). Я десь гайди тоді знайшов як там фіксити то, але забив на той горбик та скачав собі GeForce Now просто, найкраще рішення біло😁