Українська Манітоба
-
Life in Winnipeg be like
-
Оце мучитися, вже ніяких ігор не захочеться потім ще пару років😀
-
Я мав на увазі, що вибір тут обмежений через меншу кількість / нижчу платоспроможність населення
-
Ну мені трохи шкода Mac віддавати в школу 🥹
-
Да Вінніпег тут не до чого, то Apple з його класичним пердолінгом. Воно все супер зручне, але коли воно зроблено для конкретно твоєї моделі. Вот в мене монітор Apple. Зі старим маком то була казка, одразу і зарядка, і підключення, все одним кабелем. Але хочеш підключити новий мак де немає Thunderbolt 2 і такий: треба адаптер для USB A, треба адаптер під монітор сам, а ну і зарядка не підходить, треба ще окремо зарядку тикати🤣 Я знайшов вихід як все це зробити ще краще ніж було раніше, чисто 1 кабель, thunderbolt dock🤩 Але то потім якось, зараз поки з 2 кабелями жити можна🌝
-
According to the CRA, interest earned on a joint account requires proportionate tax reporting, where each owner of a joint account reports their individual portion of the total interest. In other words, taxes are paid on the interest according to how much each co-holder contributed to the account.
-
Ну якщо ставити якісь Монреаль чи Ванкувер то звісно, там населення у 4 рази більше, про Торонто мовчу. А що наприклад у St John’s?🤩
-
Для шкіл потрібні любі мак-ноутбуки-desktops. У нас cyclical replacement кожних 4 роки. В цьому році маємо отримати 35 нових «маків»
-
Якщо ви банально поміняєте регіон на marketplace, то здивуєтесь який є вибір речей в інших великих містах
-
Да не думаю що проблема у цьому, просто ті кабелі з 2015 року, мало хто купує нові, а запас старих меньше, багато людей навіть хто мав напевно викинули і все 😀 запас thunderbolt 3 же великий🤩