Українська Манітоба
-
Ніколи не думала, що це скажу, але думка «я не фанат Зеленського, звісно, алеееее…» все частіше виникає у мене)
-
Я ж і кажу, що виглядає, що американці це від початку спланували
-
Ці стратегії описані вже років 40 в усіх книжках по жорстким перемовинам, вони йдуть класикою
-
Отакі методи якраз з книжок. Трамп сам написав книжку по угодам, я читала витримку тільки, але він прямо пише: я тисну до тих пір, доки не отримую що хочу, все інше мене не пече. А чіпляння до одягу і дрібні приниження - це теж класика маніпуляцій, почати розмову з того, щоб жорстко проїхатись по его, роздратувати співрозмовника і вивести його на рівень емоцій, коли вони беруть верх над раціо
-
Що ж, друзі, ви отримали уявлення про рівень та масштаб тиску, з яким стикається наша країна ці три роки, хоча правильніше було б сказати, вже 11 років, тією чи іншою мірою. І про умови, в яких і через які іноді доводиться йти на ті чи інші кроки, приймати ті чи інші закони тощо.
-
Так здається, що коли вже не працюють книжки, в бій вступають отакі методи Імхо, але типу «як правильно» не працює, тепер спробуємо отак 🤷🏼♀️