Українська Манітоба
-
Просто раніше саме це було в кулуарах, а тепер на людях… Типу для фото треба було тиснути руки та посміхатися…а виявилось, що і так можна
-
Ну говорив із демократом, який у 2022 пожертвував $10К на дрони. 50 років, 2 вищі технічні освіти, людина подорожувала по 80 країнах, іспанська вільна та російська трохи :) Каже , що дуже засмучений, як себе повів Зеленський, каже, що за ці роки вже могли наші американські радники передбачити лінію дискусії. Цей колега вів проекти у DoD років 10 тому. Часто спілкується із бувшими колегами, то прогнози щодо війни та відносин із США дуже різні.
-
Ураааааа Ви скоро в США??? Бо саме так Венсюлєчкаааа с Трампапунєчкоїїїї сказали
-
Для вас інший мем є 🤣
-
Просто голуби миру Трамп і росіяни і тільки поганий Зеленський хоче далі воювати
-
Трамп: У нас сьогодні була дуже змістовна зустріч у Білому домі. Я визначив, що президент Зеленський не готовий до миру, якщо до нього залучена США, тому що він відчуває, що наше залучення дає йому велику перевагу в переговорах. Я не хочу переваги, я хочу МИРУ. Він проявив неповагу до США в Овальному кабінеті. Він може повернутися, коли буде готовий до миру
-
До чого вони і вели…
-
Зеленський достроково залишає Білий дім
-
За Тампа наче менше Процитую "Ліцо народа" ммммм Мммммммммммм