Українська Манітоба
-
Саме так Ніхто не каже що все було зроблено вірно Але чесно, я в шоці з деяких в чаті. Реально пінктік на Зеленському Нічого про поведінку бидла Трампа? Нє? Що іьшансу не було як би Зе себе не повів? Реально думаєте що шанс був???? Костюм би врятував 😂😂😂😂 Люди такі смішні
-
Тому той його і призначив своїм віце 😄 мол якщо щось зі мною трапиться то будете мати ще кращого.
-
Завтра підпишуть
-
Я думаю що наш так себе поводить, тому що знає що нічого поганому йому за таке не буде. Ну або він просто реальний дурачек.
-
Трампу треба швидко прокрутити угоду і мир на будь-яких умовах. Йому начхати на Україну і підтримувати нас довше ніж просто продати рашці за пару тижнів. Потім виставити себе як матьйого переможця-миротворця і таким макаром в штатах повернути підтримку. Венс та Трамп пробували видавати рашківську пропаганду в прямому ефірі. Якби Зеленський промовчав, то це значить він згодний з пропагандою і ці нісенітниці -правда.
-
Ну хоч копалини в нас лишились.
-
Може і так. Ну а що, якщо в Європі на це взагалі можуть не звертати увагу. Україна для них як щит, якого треба підтримувати.