Українська Манітоба
-
Я думаю що наш так себе поводить, тому що знає що нічого поганому йому за таке не буде. Ну або він просто реальний дурачек.
-
Трампу треба швидко прокрутити угоду і мир на будь-яких умовах. Йому начхати на Україну і підтримувати нас довше ніж просто продати рашці за пару тижнів. Потім виставити себе як матьйого переможця-миротворця і таким макаром в штатах повернути підтримку. Венс та Трамп пробували видавати рашківську пропаганду в прямому ефірі. Якби Зеленський промовчав, то це значить він згодний з пропагандою і ці нісенітниці -правда.
-
Ну хоч копалини в нас лишились.
-
Може і так. Ну а що, якщо в Європі на це взагалі можуть не звертати увагу. Україна для них як щит, якого треба підтримувати.
-
⚡️Все було готове до підписання угоди про копалини, після чого мала бути прес-конференція. Столи були, ручки стояли на столах. Все розвалилось, – Sky News
-
Та 💯 нарцис, йому люди неважливі, може і гірше ніж нарцис але бл* тоді ж потрібно розуміти з ким ти маєш справу. Нарцис ніколи не простить хамства до себе. Знищіть просто. А за спиною життя людей…жахлива ситуація як не крути.
-
А для чого його і брали туди)
-
Радує тільки одне, у Кремлі буде така пʼянка, шо багато хто здохне від передозу алкоголем 😅
-
Черчилль - одна з найвидатніших постатей Британії, Канада - країна британської співдружності. Тут такого не пробачають 😎
-
Тільки згадав за нього, і будь ласка
-
Це не думка Це помиї, в багато чому не мають сенсу Ще раз, я не фанат Зе, але це не на що не налазить Я дивився в'ю, я за обєєктивність
-
А ще почекайте. Ще Маск не відкомментував це... Ох я собі уявляю той спіч