Українська Манітоба
-
Дякую!!!!!
-
Забийте пошук в ютубі Meloni Macron) європейська політика теж доволі груба буває
-
І рейтинг 100%
-
Для того щоб почати зміни, треба Сприйняти ВЛАСНУ Відповідальність за те що відбувається в твоєму житті Так саме й з політикою Це Відповідальність Президента Знайти союзників та ДОМОВИТИСЯ з ними. Україні Ніхто Нічого Не Винен То зраз ми маємо факт Зеленський поводиться як бидло якому всі винні Але політичні реалії такі, що З Бидлом розмовляють та поводяться відповідно... Мені соромно Мені прикро Але Українці мають зрозуміти що саме Вони обрали його президентом
-
Прямий репортаж з Лондона? Ну ка ну ка, доповідайте кто там с Трампусі пупусі" охуєл" - цітата З ким Ви там вже зв'язались Бо мені мало того що Ви пишете Єдина розумна оюдина
-
Я схиляюсь до 2, але звісно подивимось.
-
Іршанський ГЗК продали азербайджанцям - це найдивніше для мене. Чому не американцям/канадцям/австралійцям/європейцям, а саме азербайджанцям???
-
Ще раз передивився в'ю Моя думка про бидло Трампа (давно так думаю) підтвердилась ПЕРЕГОВОРИ ДВОСТОРОНІ ТАМ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЛИШЕ ОДНА СТОРОНА ( ВИ ВВАЖАЄТЕ ЦЕ ЗЕ), Навіть якщо нам більше потрібно, це не дає право с самих перших слів починати принижувати Все, крапка. Я органічно не сприймаю людей які користуються силою.
-
Людина передивилася "Шарпєя" от і все
-
Так видається, що це просто показове шоу для американців було
-
Мені здається що угоду таки підпишуть, завтра або післязавтра