Українська Манітоба
-
Так можна і глибше копнути і запитати чому українці поставили на Кравчука, а не на Чорновола...
-
Ви явно бачите щось своє. Був систематичний пресинг зі сторони Трампа і його посіпаки, який просто не можливо було уникнути
-
Як Дмитро оминув бан 👀
-
❗️Вдарити ножем в спину президента країни, яка окупована? Вільна Європа не зрадить Україну, — заступник лідера ХДС (партія майбутнього канцлера Німеччини Мерца)
-
Лол, вам нагадати про Будапештський меморандум чи як надавалась ця допомога? Скільки людей загинуло, бо вони затягували свої коричневі лінії? US - це клята імперіалістична помийка, така ж як і Росія та Китай, просто під соусом «демократії»
-
Коли запитують, що в першу чергу подивитися в Італії)
-
Ну от Почалося 🔥 🍿 А я відпочивати
-
Отож Мені це схоже с фразами Трампа А що таке, домовтесь с Путіним, дійсно)
-
Це єдиний притомний політик у Європі зараз
-
Тут люди взагалі рофлять ідіть краще працюйте, деяких людей думки взагалі абсурдні, його туда затягнули, зафорсили спеціально на срач, який мало хто б зтерпів коли тебе перебивають овер дохуя разів,то це не дипломатія, а спровокований срач тільки заради того аби ти під тиском щось підписав. Тамп лодив на Україну, по російських методичках все розказує,цікаво щоб говорили коли він б підписав дав перерву москалями на передих,а потім як з Чечньою раз і немає, а Трамп скаже я їбу розбираєтесь там самі.