Українська Манітоба
-
Чи знаєте ви як довго триває процедура заміни?
-
Друзі, підкажіть з наступного питання. До якої години зазвичай волонтери у аеропорту Вінніпега чергують? Прибуваємо сьогодні приблизно о 23.30. Чи в цей час лише телефон в руки і самому по готелям дзвонити?
-
Чи є Вінніпезі мийки килимів? не ті що додому приїздять , а куди можна відвезти свій килим щоб його вичистили і висушили у спец машині ?
-
Виходить що так. А ви подавали два різних дипломи (по спеціальностям) - магістра і бакалавра? Чи була одна спеціальність і просто два ступені закінчили?
-
І бєзполєзно
-
Я відмовила свого купляти корито, то дорого
-
Та без різниці
-
А хтось подавав WES на евалюацію два диплома, але різних спеціальностей? Напр, економічна і ще щось?
-
Ми робили через Autopac. 1,5 неділі.
-
Нам йшло шось 48 днів
-
Ну Вам дадуть паперове тимчасове посвідчення, потім десь місяць-півтора і прийде поштою пластикова картка
-
Магістр і бакалавр.
-
Вони вже можуть хаяти Манітобщину.нам поки що не дозволяють. 😜
-
Привіт. Я хочу вислати звичайний лист в Україну. Фото внучки для бабусі. Чи я можу скористатись Canada post?
-
До 12 безкоштовно, але у присутності дорослих, самим не можна
-
Можете, ми відправляли в Україну також фото) І отримували посилку також з України через Канада пост Все норм пройшло
-
Кожен день по різному, залежить від того, чи хтось може з волонтерів там бути у той час, це все на альтруїзмі.
-
Раджу тільки трохи доплатити і отримати трек номер Бо самий дешевий тариф без відстежування
-
Люди поясніть чому так: Хтось не може знайти роботу кілька місяців, а хтось за 5 днів знаходить (так працює і з досвідченними людьми, і з тими, які ніколи не працювали, як я бачу)? Може краще через знайомих шукати роботу, або говорити одразу з роботодавцем?
-
Офіційних джерел та цифр не дам . Але так , краще напряму .
22 Jan 2023, 08:02
23410/231927
2 minutes ago