Українська Манітоба
-
В 3 годині дня 24 лютого 22 року, український блокпост який був в сторону Запоріжжя для цивільних машин був закрити Наші сусіди не змогли виїхати
-
Я робила фото для Консульства у Торонто, коли вони приймали мої документи, сказали, що фото темне та на місці зробили фото
-
Теж не зрозуміла шо не так, три роки назад як почалась війна конгрес стоя аплодував, все було ок з «костюмом» А зараз прям неповага :(
-
А тепер я трохи вклинюсь. Можливість була. І не тільки в перший день після обіду. Ми коли проводили евакуацію (документи та інше) також забирали людей. Були обʼяви про це, обговорений час та місця. Людей забирали багато. Хто хотів - виїжджали. Так, іноді це було прямо між нашими військовими та ворожими… і коли витягали людей, то були і ті, котрі казали, що я от зараз зберусь, але не поїду із вами, а дочекаюся автобуса російського. Ок, справа особиста. Були також ситуації, коли ми витягали людей, а показово російські військові підбігали потім та давали воду, печиво ще шось там, і люди за ними йшли…і це вони на камеру знімали…рятували ж бляха…
-
У кожному супермаркеті 🙂
-
Для вагітних є безалкогольні вина… А доречі, такі є у Вінніпезі?
-
І я також Бо так хотілось, що аж перед очима все пливло 🫠
-
Я вже за вином пішла, блін вихідний…🤦🏻♀️ Добре мені, що не вагітна 😁
-
Все можна, що приносить радість 😋