Українська Манітоба
-
Привіт. Я хочу вислати звичайний лист в Україну. Фото внучки для бабусі. Чи я можу скористатись Canada post?
-
До 12 безкоштовно, але у присутності дорослих, самим не можна
-
Можете, ми відправляли в Україну також фото) І отримували посилку також з України через Канада пост Все норм пройшло
-
Кожен день по різному, залежить від того, чи хтось може з волонтерів там бути у той час, це все на альтруїзмі.
-
Раджу тільки трохи доплатити і отримати трек номер Бо самий дешевий тариф без відстежування
-
Люди поясніть чому так: Хтось не може знайти роботу кілька місяців, а хтось за 5 днів знаходить (так працює і з досвідченними людьми, і з тими, які ніколи не працювали, як я бачу)? Може краще через знайомих шукати роботу, або говорити одразу з роботодавцем?
-
Офіційних джерел та цифр не дам . Але так , краще напряму .
-
A2 enough
-
Народ каже , що 90% роботи у Канаді за допомогою нетворкінгу .
-
Ок. А яка має бути тоді мова? Як у місцевих по рівню, чи що?
-
Вдача, мова, віра.
-
Він там тільки починається ))) позитивніше треба , все вийде .
-
Вас там що, на цепуру садять у готелі ?
-
У тому то і справи, що ви приїздите до готелю і на цьому наш нетворкінг закінчується. Буде, як буде, хай йому грець
-
Ну то ж ми свічку не тримали де він там ходить)
-
Є різні кейси. Прямо протилежні тому, що в хлопця. Тому таке
-
Але тут вище писали , що хлопець 2 місяці шукає роботу, ходить усюди і безрезултатно
-
Це дійсне питання ? Як знайти нових друзів ?)
-
Через знайомих швидше і легше Або приходите в якийсь магаз з резюме і просите поговорити з менеджером і питаєте Бо оці висилання резюме на пошту займають півжиття
-
Та ні, але де брати інші знайомства, коли ти без роду, без племені у умовах де усі також, як ти, шукають роботу)?
22 Jan 2023, 08:02
23423/232620
4 minutes ago