Українська Манітоба
-
Що маразм, давайте детально. Я знаю про що я пишу. Пишете маразм - наводьте факти. Я навів а ви ні ) Стратегічні озброєння і авіація, були б зайвими?
-
«Летять літаки, будем бамбіть» 😂
-
Та так і задумали, той віце президент не просто так сидів там. Його завдання було якраз вивести Зе і зробити срач. Моя думка. Сиділи і не давали слова сказати. Помилкою було не робити все через перекладача. Тоді б вони так не закривали рота і мусили б слухати.
-
Ідея на мульйон)
-
Право сильного єдине і тільки воно і існує ¯\_(ツ)_/¯
-
Ви гарно оминаєте головне в моєму повідомленні. Ще раз - ядерка не для користування нею це гарантія що тебе не будуть чіпати, а ось інші стратегічні озброєння це насправді головне, і саме втрата їх вилізла Україні боком.
-
До речі, хтось помітив, як швидко після сварки Трамп опублікував свій пост у твітер? Здається з самого початку було так і сплановано.
-
Та ні, наче тільки русня. США проплатили тільки утилізацію. По суті ті літаки окрім русні нікому і не треба були, хіба що на деталі розібрати і подивитись як воно працює, але я думаю специ з ЦРУ отримали креслення і того було достатньо їм
-
Спочатку в 90х виманили ядерку гарантіями, а тепер «у вас немає козирів/карт». Який би Зе не був, це вже все що сталось сьогодні було сплановано і приречено на провал хто б туди не поїхав. І я не розумію навіщо тут розводити срач. Краще задонатьте на русоріз.
-
Дяка
-
я людина проста і спокійна, але я просто вже верещу тут в голос отак АААА БЛ з того, як люди тут серйозно говорять про те, що Зеленському варто було б вдягати костюм на перемовини проросійські гопніки намагаються розчавити і витерти підлогу представником нашої країни, а ми такі: ууу мда криворізька дипломатія хоч б тухлі вдягнув й краватку завʼязав його команда створила імідж, який відповідає умовам, і цей імідж і стиль вести перемовини принесли йому багато поваги, а Україні - багато підтримки за ці роки це робить його «ближчим до людей» - до більшості голосуючих у країнах, до яких він апелює але нам вперлись ті костюми не знаю навіть, нащо я це написала, теж візьму паузу від читання чату, мабуть
-
www.foxnews.com/video/5614615980001
-
Дайте лінк пліз
-
Хто інтервʼю дивиться?
-
Та не тільки країна підарастія ті літаки отримала
-
Під кожним словом
-
Країни… як ви оминаєте слово підарстан 😅