Українська Манітоба
-
Точно Одразу мир, Трапуся та Хуйло одразу такі: все, пока, нам більше нічого не треба Мої ж Ви хороші
-
Пам'ятаю, нам колись професор і власник успішного стартапу казав: "Ви тільки не вздумайте приїхати в США і виступати перед інвесторами в костюмі що вдягали на ваше весілля. Найміть іміджмейкера що розуміється на США. Такі дорого коштують. Але він вам пояснить з якого боку на сцені стояти і що вдягти. Самі ви не справитеся"
-
Мені здається конфлікт ініціювали Трамп і венс а потім сказали ти нас не поважаєш - на вихід і не дали змогу нічого підписати. Що треба було робити?)
-
То які можуть бути претензії ? Рудий голий король ,у нього нічого немає для путіна ,жодних важелів. А ті важелі,які гіпотетично є ,наприклад армія ,та військове обладнання ,він застосувати не може ,бо до нього буде питання від громадян США . Він зрозумів ,що пітун це знає ,і що у нього варіант загорнути визнання поразки в війні України в гарну обгортку «Мир,вигода США,як я гарно обіграв все» ,хоче по факту це звичайнісіньке визнання всіх претензії пітуна і їх ратифікація . Рудий - то хитрий торгаш ,але не дуже розумний торгаш ,не геній ,якій зможу з пітуна реально щось витиснути ,щоб всі реально аплодували (а він би хотів ,там его з розміру Галактики ),але не вийде ,принаймі він зможу згодувати це американцям «ну так не вийшло ,але люди не помирають,і роція тепер з нами,і копалини» . Мистецтво Дональда полягає в тому,щоб 💩 завернути в гарну обгортку і видати цей сморід за перемогу генія та патріота.
-
Тобто наступного разу він має поїхати в костюмі від Loro Piana і туфлях від Hermes,щоб казали:"аааа,от куда наші 350 більйонів ділись, це він ще і приїхав так,а представник що він ще ховає,яхти і будинки в Монако". Чи то костюм з Хмельницького базару має бути ?
-
Я погоджуюся з вами, частково ви праві ми (українці) прогавили величезний арсенал зброї, але на це були об'єктивні причини так як Україну молотило на протязі 10 ти років після розвалу союзу ну і половина керівників країни мислили стереотипами "какую страшну развалілі"
-
А що ми взагалі можемо пропонувати? Вирішувати тим хто там, особливо в окопах.
-
На ядерку не вистачить, але брудно бомбу зробити ми точно можемо🙂 Ядерний тероризм на території рашки це ми можемо 🤩
-
Не тому що поважає, а тому що розуміє що не має важелів, на путіна кидатися як на Зеленського він елементарно боїться і розуміє що тоді доведеться воювати а він зовсім не це обіцяв свому електорату
-
Не протримається. Тут ви праві. Але тоді питання як довго протримаються люди в Україні? Як надовго нам вистачить чоловіків на війну, та навіть чоловіків + жінок + хлопців починаючи з 18? І якщо населення буде перебите то за що йшла війна? Я теж проти миру на російських умовах. Але тоді в нас мали б бути союзники які бояться що до них прийде руський мир, ми мали б обʼєднати людей и зброю і воювати разом. Але оті союзники вони тільки писати стурбовано можуть і хитати головами. І давайте відверто всередині країни якщо б відкрили кордони ще половина б поїхала.
-
Та за ядерку вже все на молекули розібрали ,весь цей ядерний потенціал України - це повна фігня . Совок використовував Україну ,як склад . Україна ніколи не мала,ні коштів ,ні наукової бази ,мати величезний такий ядерний арсенал . Це як дати бідному родичу Роллс Ройс за мільйон баксів ,він буде кататися на ньому до першого сервісу ,або аварії . Бо потім грошей не вистачить на ремонт і обслуговування.
-
Тиснути на Путіна, у них теж зараз справи не дуже, тому їм і треба перемирʼя. Але Трамп цього робити не хоче, бо диктаторів він поважає.
-
Розумію, але те, що зараз пропонує росія і вже США це капітуляція.
-
При чому цікаво, бо монобанк, коли сталась трагедія в нашому будинку і всі українці скидались на банку постраждалим, то банк реально видав всі ті кошти людям, хто втратив своє житло тоді. Це я до того, що заявлені цілі банки як мінімум тоді були досягнуті