Українська Манітоба
-
При чому цікаво, бо монобанк, коли сталась трагедія в нашому будинку і всі українці скидались на банку постраждалим, то банк реально видав всі ті кошти людям, хто втратив своє житло тоді. Це я до того, що заявлені цілі банки як мінімум тоді були досягнуті
-
Зранку: 1. Бегит 2. Анжуманія 3. Прес качати Ввечері: 1. Турнік 2. Анжуманія 😂
-
Латентний
-
💯 так, абсолютно. Але нам доведеться або капітулювати як у всіх війнах буває заради бодай часткового виживання нації, або мають таки знайтись реальні а не тільки розмовляючи союзники, або ми маємо віднайти якийсь блін геніальний план який усім покаже хто ми. Але з того що принаймні бачиться, то фронт сиплеться, вони лізуть у сумську область, Курській потроху собі вертають, люди в нас виснажені, потрохи є бунти проти тцк і т.д і т.п. І це блін у якийсь такий відчай вводить.
-
Та яким чином на нього тиснути після перемирʼя? Трамп вже злив йому самі сильні позиції ще до початку перемовин.
-
Згоден на 100%. Можна зберегти підтримку на тому рівні що є, але посилити економічні санкції. Просто обкласти їх так, щоб вони тільки з Індією, Китаєм, Іраном і ПК могли торгувати. Їх «друзі», будуть дуже раді легким гроша
-
Не кажу, що Крим і схід можна повернути воєнним шляхом, питання в тому, щоб нового нападу не було в майбутньому на ті території, які зараз Україна контролює.
-
Та я знаю що там відбувається. Але в постійній війні і ненависті до всього світу нація теж не виживе. Хоч так хоч так жестяк.
-
Не виживе нація таким чином, ті хто залишаться в Україні будуть вже в складі російської армії штурмовати кордон з Польщею. Подивіться що зараз відбувається на окупованих територіях, там призивають юнаків з 18ти років.
-
У нас теж вже це можна. І людей відловлюють і все те саме. В колегії тут на роботі чоловіка першого в машині зупинили і на навчання відправили, дзвонив друзям аби машину забрали. Ну це теж не варіант де. В нашому суспільстві там теж є розкол. Воно може і було інакше, якби ми всі не виїхали, там усі від мала до велика поєднались і жінки б на фабриках дрони робили а чоловіки всі на війні були. Але немає такого. Ми відвикли від війни, ми вирішили що наші діди та баби відвоювали, ми виїхали аби дітей вивезти а це як не крути цінності. Готових воювати саме за землю не так вже й багато. Може звісно я дурниці кажу, не знаю… просто не видно світла в кінці того тунелю. 😭 Ото молюсь і допомагаю.
-
По суті нормальні санкції ввів Джо Байден тільки під кінець свого терміну правління, до цього Росія успішно обходила санкції.
-
Ндя, прочитала я це все вищє. Панове, а ви не думали що просто Трамп пообіцяв хуйню у передвиборчої кампанії, потім оце обісрався на перемовинах з рашкою коли зрозумів що для тих мир це тільки капітуляція України і тепер йому треба когось зробити винним за те що він не зміг. Він намагається виставити все шо це не він хуйню пообіцяв і всрався - ні, це Україна винна. Так шо не було шансу у Зеленського уникнути конфлікту. Приїхав би поголений і в костюмі - пред'явили б шо нарядився під час війни.
-
Це як аргументи моїх проросійських родичів «по тєлєку сказали»
-
Я з вами погоджуюсь, російська пропаганда і наша недолуга політика зробили своє діло. Але російські танки зараз не в Києві саме завдяки український армії, яка стоїть. При цьому Трамп і Венс намагались переконати в іншому і змусити підписати капітуляцію.
-
УПС 😂