Українська Манітоба
-
У нас теж вже це можна. І людей відловлюють і все те саме. В колегії тут на роботі чоловіка першого в машині зупинили і на навчання відправили, дзвонив друзям аби машину забрали. Ну це теж не варіант де. В нашому суспільстві там теж є розкол. Воно може і було інакше, якби ми всі не виїхали, там усі від мала до велика поєднались і жінки б на фабриках дрони робили а чоловіки всі на війні були. Але немає такого. Ми відвикли від війни, ми вирішили що наші діди та баби відвоювали, ми виїхали аби дітей вивезти а це як не крути цінності. Готових воювати саме за землю не так вже й багато. Може звісно я дурниці кажу, не знаю… просто не видно світла в кінці того тунелю. 😭 Ото молюсь і допомагаю.
-
По суті нормальні санкції ввів Джо Байден тільки під кінець свого терміну правління, до цього Росія успішно обходила санкції.
-
Ндя, прочитала я це все вищє. Панове, а ви не думали що просто Трамп пообіцяв хуйню у передвиборчої кампанії, потім оце обісрався на перемовинах з рашкою коли зрозумів що для тих мир це тільки капітуляція України і тепер йому треба когось зробити винним за те що він не зміг. Він намагається виставити все шо це не він хуйню пообіцяв і всрався - ні, це Україна винна. Так шо не було шансу у Зеленського уникнути конфлікту. Приїхав би поголений і в костюмі - пред'явили б шо нарядився під час війни.
-
Це як аргументи моїх проросійських родичів «по тєлєку сказали»
-
Я з вами погоджуюсь, російська пропаганда і наша недолуга політика зробили своє діло. Але російські танки зараз не в Києві саме завдяки український армії, яка стоїть. При цьому Трамп і Венс намагались переконати в іншому і змусити підписати капітуляцію.
-
УПС 😂
-
І так і ні. Суть в тому щоб санкції постійно підтримувались. Бо після шоку, вони щось придумають і вже будуть мати менший ефект (
-
Я просто залишу це тут...
-
neiau.com.ua/volodymyr-zelenskyj-ogolosyv-pro-punkt-planu-dlya-soyuznykiv-ukrayiny-na-spilne-vykorystannya-nashyh-pryrodnyh-resursiv-zahyst-ta-investycziyi-v-nyh/#pll_switcher
-
Дурниці. Ця угода НЕ МАЛА жодних політичних наслідків, крім декларативних намірів. Ця угода НЕ припинить війну в Україні, але могла б дати продовження військової допомоги для українців від США. Зараз це під питанням. Я так і не зміг до завтра взяти перерву, але від 2 години не був у соцмережах. Для мене рекорд 4 години не читати новини у прамтайм :) Ще раз спілкувався із американцями. Дехто каже, що класно, що ваш президент може дати відпір Трампу та Венсу, але потрібно було політкорктніше, бо Венс дуже злопам'ятний. Якщо там не було, Зеленський попав у пастку і старався захистити Україну (ну і себе, звичайно). Побачимо, які будуть наслідки цієї дикої дипломатії. Інтерв'ю на Fox News було Ок, навіть змістовне.
-
Я повторюся. Я достовірно знаю, що Україна має найнятих лоббістів, які заходять у Білий дім та Конгрес без стуку і знають як там ці всі справи робляться. Їм платять купу грошей за це. Команда Зеленського їх не слухала та не підготовила Президента до спілкування із Трампом та Венсом.
-
Wab Kinew запостив про Україну, Канаду і Зеленського: www.instagram.com/reel/DGoyeffSGKf/?igsh=MTRvcDRvYXVpZzhlZQ==
-
Так воно все. Як з цього всього вийти.😭
-
Трохи не в тему. Але. Чи вдалося дозбирати 10 тис. військовим?