Українська Манітоба
-
Wab Kinew запостив про Україну, Канаду і Зеленського: www.instagram.com/reel/DGoyeffSGKf/?igsh=MTRvcDRvYXVpZzhlZQ==
-
Так воно все. Як з цього всього вийти.😭
-
Трохи не в тему. Але. Чи вдалося дозбирати 10 тис. військовим?
-
Ми зібрали $5,600 і трошки . Вже один Mavik на фронті. Я в пості виклав звіт. Ось тут про дрон. Ще потрібно дозбирати 40 тис грн ($1400) на другий Mavic 3T. Якщо хтось ще бажає долучитися ,то дуже прошу. Мій e-transfer and PayPal [email protected]
-
Я думаю тему одягу в у білому домі можна закривати)
-
Так. Пам'ятаю. Тоді всі згуртувалися, зараз вже трохи притихло
-
Друзі, Продовжуємо допомагати нашим захисникам і оголошуємо наш збір, який, як завжди, «треба на вчора»! Цього разу збираємо кошти на квадрокоптери DJI Mavic 3T для 58-ї Окремої мотопіхотної бригади, яка виконує бойові завдання на найгарячіших напрямках. Сума збору чимала, але разом ми зможемо допомогти нашим військовим! Закупівлю квадрокоптерів буде здійснено через БФ «Стукіт серця». Я особисто працюю із волонтерами даного фонду давно та знаю їх з дитинства, довіра 100%. Давайте разом покажемо, що українці в Манітобі підтримують ЗСУ та наближають перемогу! Разом — до перемоги! 💙💛 Потрібно зібрати 300,000 грн, а це всього $10,000. E-transfer для збору [email protected] PayPal: [email protected]
-
На підсумок дня- Більшість з мого оточення -американці, канадці- написали про те як їм соромно за Трампа, і як вони розуміють що Зеленського підставили. І є такі, що написали- це важливо, що і інші побачили цих двох ідіотів. А я ось думаю що шкода що все таки Кличка не вибрали президентом- він або збив би їх з пантелику у цій ситуації, або побив би прямо перед камерами. Так що Кличко мій Президент
-
Усіка треба було брати з собою замість його пояса 🥊
-
Кличко пішов би ва-банк і сказав за своїх двох заступників, чотири з яких...і вони б злякалися і пішли б на його умови 😎
-
тільки що прям передивлялась... це було про хуйла та те, що він втратив стільки солдат www.youtube.com/live/h3WD9CUNgEE?si=YeWcJlq09IiVRaxs&t=2011
-
Просто інформативно, за президентства Порошенка, при адміністрації Трампа, в 2018 році США вперше схвалили постачання летальної зброї Україні, зокрема протитанкових ракетних комплексів Javelin. Також, під час президентства Трампа Україна отримувала: засоби зв’язку, контрбатарейні радари, медичне обладнання та транспортні засоби.
-
Не знаю як там в Трампа з рейтингами… Україна 🇺🇦 зараз бʼє всі рейтинги! Всі СМІ в жовто блакитних стягах ❤️
-
Кожного разу все закінчується жартиками і мемасиками.. що повинно відбутися, щоб припинилися оці жарти і консолідація сил нормальних і серйозності якоїсь відбулася. Кожного дня гинуть люди. Це смішно? Далі сміємося і радіємо, мемаси штампуємо. От скажіть, мені одній от ні трішки не смішно взагалі?