Українська Манітоба
-
Просто інформативно, за президентства Порошенка, при адміністрації Трампа, в 2018 році США вперше схвалили постачання летальної зброї Україні, зокрема протитанкових ракетних комплексів Javelin. Також, під час президентства Трампа Україна отримувала: засоби зв’язку, контрбатарейні радари, медичне обладнання та транспортні засоби.
-
Не знаю як там в Трампа з рейтингами… Україна 🇺🇦 зараз бʼє всі рейтинги! Всі СМІ в жовто блакитних стягах ❤️
-
Кожного разу все закінчується жартиками і мемасиками.. що повинно відбутися, щоб припинилися оці жарти і консолідація сил нормальних і серйозності якоїсь відбулася. Кожного дня гинуть люди. Це смішно? Далі сміємося і радіємо, мемаси штампуємо. От скажіть, мені одній от ні трішки не смішно взагалі?
-
Тільки від того ракет patriot більше не стане. Переговори на рівні істеричного дилетанта а не політика який досягає своїх цілей. Не можна Зе допускати до переговорів без підготовки. Він хороший ретранслятор, непогана людина, можливо, але як політик ні. Операцію чомусь робить хірург а не столяр.
-
Тому що подібне тягнеться до подібного і його любить. Представник лгбт завжди проголосують за свого, рускі за русского, комуніст за комуніста, спортсмен за спортсмена, злодій за злодія, українці за українця ітд. Плебс завжди вибере схожого собі по рівню і поглядах, тому що вони схожі і зрозумілі одне одному. Трамп теж приклад цього, до речі.
-
Маємо що маємо, на разі президент України Зеленський…а хто міг бути замість нього на переговорах? 🤷🏻♀️
-
Нажаль, через цькування Порошенка, його здобутки зараз замовчують та ганьблять. Також багато хто був у 2015 році молодий та не розумів значення тих уогод. Я сам до 2017 не дуже це розумів. Мінські угоди - це А+ у дипломатії. Це визнали в цілому світі - підписати і нічого не виконувати, і одночасно укріпляти армію.
-
Вибачте, я трошки не в тему зі своїми свіжими враженнями про канадське життя. Короче, я забрала ключі від нової своєї квартири в радужних надіях трошки все апдейтнути і зробити тут все божественно. Алееее виявляється, щоб пофарбувати кухню, треба отримати дозвіл, а коли я зберусь виїжджати, маю ПЕРЕФАРБУВАТИ ВСЕ НАЗАД до original color, я не знаю навіщо, очевидно, зберегти автентичність цього неповторного інтерʼєрного стилю. Original color - оцей, щоб ви розуміли. Референсом, думаю, було створити відчуття, що ти готуєшся вилупитися і сидиш в жовтку. Just why, ну я просто відмовляюсь ці правила тупі усвідомлювати. Просто щоб залишити все страшним? Ну окей 😏
-
Монстери, гарні штори (якщо є вже карнизи, бо бити дірки під них це мінус з депозиту), акценти по хаті. З усього можна спробувати ляльку зробити.
-
Ясненько. Ну в принципі makes sense