Українська Манітоба
-
Вибачте, я трошки не в тему зі своїми свіжими враженнями про канадське життя. Короче, я забрала ключі від нової своєї квартири в радужних надіях трошки все апдейтнути і зробити тут все божественно. Алееее виявляється, щоб пофарбувати кухню, треба отримати дозвіл, а коли я зберусь виїжджати, маю ПЕРЕФАРБУВАТИ ВСЕ НАЗАД до original color, я не знаю навіщо, очевидно, зберегти автентичність цього неповторного інтерʼєрного стилю. Original color - оцей, щоб ви розуміли. Референсом, думаю, було створити відчуття, що ти готуєшся вилупитися і сидиш в жовтку. Just why, ну я просто відмовляюсь ці правила тупі усвідомлювати. Просто щоб залишити все страшним? Ну окей 😏
-
Монстери, гарні штори (якщо є вже карнизи, бо бити дірки під них це мінус з депозиту), акценти по хаті. З усього можна спробувати ляльку зробити.
-
Ясненько. Ну в принципі makes sense
-
Колір, який вам ок - наступному квартиранту не ок. З практики. Найважче перефарбовувати якусь дійсно красиву червону, чорну і т.п.стіну))) Жодного damage deposit не хватає потім на повертання до оригінального кольору. Компанія все фарбує в один. Так економніше менеджити. У всіх мешканців різні уявлення краси стін
-
Навіщо ви мені це пишете?) я ж не питаю дозволу, чи можна щось там мені чіпати)
-
Сліди від карнизу реставруються за 5 хвилин буквально, я завтра буду це робити) я щойно розпитала досвідчених людей, мені можуть просто не повернути депозит, якщо що. Депозит за можливість жити в красивому - sold) хоча скоріше за все я охолону і перефарбую все назад перед виїздом як екологічна людина 😁
-
Ну отож. Скоріше навпаки, у вартість оренди апгрейд можна було б домовитись включити
-
Нажаль, депозитом може і не закінчитись, і лендлорд матиме можливість зчарджити з вас за будь що. Мені лендлорд перед виїздом з апартаменту надіслав прайс на будь-які пошкодження, то там теоретично могло бути значно більше депозіту. Весело було, коли частину депозиту забрали за погано вимиту (не пофарбовану!) стіну. Я її мив майже вночі, і не бачив, що вона погано вимита, а лендлорд фоткав наступного ранку і при сонячному світлі було видно сліди/розводи на стіні 😁
-
Але все одно. Навіть чувак з «Побігу з Шоушенку» повісив собі плакат в камері, а він на хвилиночку пожиттєве відбував!