Українська Манітоба
-
Після сьогоднішнього історичного кульбіту, коли США з країни №1 і головного оплоту демократії перетворилися на потенційну диктатуру в стилі ху*ла і Ко, я все більше переконуюсь, що шкільні уроки цивільної оборони з виготовленням марлевих пов'язок від радіації — це, можливо, найкорисніший предмет у навчальній програмі. Ще у 2014-му читав, що скриньку Пандори відкрито, і наслідки не забаряться. Ну що ж, знадобилося 11 років — ласкаво просимо до реальності! Повний хаос, демократія, яка надто довго розслаблялася в тепленькому болоті, нарешті отримала копняка і тепер котиться у прірву. Аннушка давно розлила олію, і ось уже чутно кроки наближення пі*децю. А поки всі з жахом спостерігають за цим цирком, я дивлюсь на карту і думаю: а чи не пора пакувати валізи в Ньюфаундленд і Лабрадор? Там хоча б холодно, і гарячі голови замерзають швидше... :(
-
Я як ви 🥰 Я гніздуюсь всюди де живу, в останній квартирі навіть антикварні меблі реставрувала сама. Просто конкретно кухню оксамитом завісити не вийде)
-
Там поки що не тоталітаризм і можно ще критикувати Трампа
-
Я коли заходжу в чат дружин військовослужбовців - то там якраз що не новина подібна - так і починається 🙈🤣 Досить рятує «перетерпіти»/пережити/переждати отой перший можливий шок та виплеснути якусь емоцію (навіть і агресивну), конвертуючи в отаке.
-
В особисті напишу 🥰
-
Що ви хотіли б глобально з цієї розмови? Ви зараз намагаєтесь маніпулювати соромом в груповому масштабі (як же можна дивитись меми, айяяяй), але тут люди цю стадію вини давно пройшли, а у когось її взагалі не було. Якщо вам є що сказати конструктивне, що могло б нам всім допомогти і трошки морально утримати, you very welcome) що поганого в рілсах і чому треба без них, я не хочу знати, дякую)
-
Кожен раз включаю як стає сумно)
-
P.S. Моя перша реакція - я був шокований і до глибини душі обурений від корисного іді@та Трампа, коли подивився цю зустріч. І навіть в якийсь момент пройшло співчуття до нашого, (бляха, бо він таки Наш) Президента. Далі, коли розібрався в собі , зрозумів, що «інститут» Президента і Президент Зеленський - то ж різні речі. Так, я обурений від того, що Нашого так «нагнули». Але коли розібрати «по-полочках», це було очевидно! Злочинна некомпетентність з боку Зеленського і його друзів «менеджерів» Його підставляли? Ні, він сам дозволив себе «зіграти»
-
💯 % Все що в цьому дебілізмі можна зробити це жити кожен день як останній напевно. Чисто для морального здоров’я куплю той хелкет на останні гроші. Коли комусь буде дуже херово то можу прокатити, чисто для лікування нервів українського комʼюніті.