Українська Манітоба
-
💯 % Все що в цьому дебілізмі можна зробити це жити кожен день як останній напевно. Чисто для морального здоров’я куплю той хелкет на останні гроші. Коли комусь буде дуже херово то можу прокатити, чисто для лікування нервів українського комʼюніті.
-
Я не впевнений щоб комусь б давали скільки допомоги,як Зеленському,на протязі цілої війни. Я не голосував за нього,але він вміє себе представити, насправді зовнішня політика як на мене в нього досить усрішна, а вот внутрішня провальна. Я голосував взагалі за Смішка,якби так комусь цікаво було:)
-
"The shameful attack by Trump and Vance on President Zelenskyy was one of the most disgraceful things we have ever witnessed from a US Administration. To berate the leader of a country fighting for its life against Russia’s genocidal war is an act of perfidy and dishonesty that is a stain on the United States." Це перекладається - Трамп і Венс мудаки, а Зеленський поводився як лідер країни яка бориться проти кацапів. Чи у вас якийсь інший англо-український словник є?
-
Дякую, так, мені вже порадили і зʼясувалось, що зняти плівку не проблема, я так і зроблю
-
Так, звичайно, лідер КРАЇНИ ЯКА БОРЕТЬСЯ Так, юридично і фактично Зеленський представляє Нашу Країну. В цьому зверненні підтримка ви вловлюється Україні, а не особисто Зеленському. Зеленський очолює інституцію Президента. Ви розумієте різницю між особистістю і інституцією?
-
Зеленський провалив всю зовнішню політику, яку тільки можна було! На початку війни його невігластво сприймали, «бо сприймали»! Наш «боневтік» навіть з Польщею умудрився зіпсувати стосунки! P.S. Стосовно костюму, сьогоднішнього зовнішнього вигляду Зеленського, якби його готували професійно, він би недопустив такого ляпа Трамп є автором кількох бізнес книг (здається 4 книги, може більше) по веденню переговорів. Так ось, якби хоча б хрестоматійно їх «пробігтися» напередодні, можна було б знати, чого очікувати. А так, Нашого, просто навмисно провокували і «схавали»
-
Серйозно??? 😱
-
Перемога
-
Який район?