Українська Манітоба
-
Дякую, так, мені вже порадили і зʼясувалось, що зняти плівку не проблема, я так і зроблю
-
Так, звичайно, лідер КРАЇНИ ЯКА БОРЕТЬСЯ Так, юридично і фактично Зеленський представляє Нашу Країну. В цьому зверненні підтримка ви вловлюється Україні, а не особисто Зеленському. Зеленський очолює інституцію Президента. Ви розумієте різницю між особистістю і інституцією?
-
Зеленський провалив всю зовнішню політику, яку тільки можна було! На початку війни його невігластво сприймали, «бо сприймали»! Наш «боневтік» навіть з Польщею умудрився зіпсувати стосунки! P.S. Стосовно костюму, сьогоднішнього зовнішнього вигляду Зеленського, якби його готували професійно, він би недопустив такого ляпа Трамп є автором кількох бізнес книг (здається 4 книги, може більше) по веденню переговорів. Так ось, якби хоча б хрестоматійно їх «пробігтися» напередодні, можна було б знати, чого очікувати. А так, Нашого, просто навмисно провокували і «схавали»
-
Серйозно??? 😱
-
Перемога
-
Який район?
-
Це на райончику прямо в нас Іноді ті павліни прилітали у наші двори 🙈із голубами тусувалися
-
Я навчався в Дніпрі а родом з Павлограду, як вдома побував трохи
-
Дніпро
-
Це де така краса?