Українська Манітоба
-
Дякую. Напишу. Минулого року зробила ту ж саму помилку. Думала чому так дорого
-
Так я й не є прихильником Зеленського й ніколи йм не був. Та й взагалі вже давно розчарувався в українській політиці й не вірю, що щось зміниться. Але мій коментар був зовсім не про внутрішню політику, а про відносини Трампа та його команди до України. Як можна перекручувати факти та казати, що Україна сама винна в тому, що почалась війна? Називати президента країни, яка роками обороняється від росії, диктатором, але не називати навіть агресором країну, яка останні 30 років тільки що й робить, так це нападає на інших. А де ж величайший план окінчання війни від великого стратега Трампа? Хоча би чорновий? Взагалі немає нічого. Тільки мова про гроші, які США надали Україні й про те, що Україна повинна повертати цей "борг", хоча прекрасно розуміють, що зараз взагалі не потрібно б було такі питання піднімати коли в країні війна. Якщо бояться, що ці гроші "улитять у трубу" та хочуть мати якійсь гарантії отримання "кешбеку" в виді ресурсів, тоді чому не підписати угоду фінансової та військової підтримки в обмін на ті ресурси ... тобто чітко прописати це. Але поки тільки угоди про те, як щось забрати у голої та босої України, яка тільки й тримається на цій допомозі. Ви кажете про те, що США припине допомогу, так вони й так її припинили як тільки Трамп став президентом. Зараз йдуть тільки поставки, які підписав саме Байден. Трамп тільки й шукає приводи для того, щоб можна було казати "Ми весь час намагаємось допомогти, але Україна не хоче". Я знаходжусь в Канаді та не мені казати українцям, які зараз знаходяться в Україні, що їм робити, а що їм не робити. Але я реально розумію, що припинення війни без гарантій безпеки це самогубство.
-
Я намагаюся бути обʼєктивним,не піддаватися емоціям та апелювати тільки фактами.Ще раз наголошую ,що саме Трамп надав ДЖАВЕЛІНИ та іншу допомогу,завдяки якій Україна витримала удар з боку боліт у 2022 році!!!І І про це кажуть українські військові посадовці,взагалі,Україні по суті ніхто нічого не винен,якщо грубо це сказати.Треба було ще 30 років назад йти у бік Заходу,а не «дружити із ворогом»Я лише хотів сказати що усе оточення Зеленського із 95 кварталом,котрі поливали брудом ЗСУ так і не пішли воювати!!!І подобається це комусь чи ні,але Україна не вистою без американської зброї та допомоги,і на рахунок цієї угоди,хто хоч один із українців отримав щось від рідко земельних копалень?!Уявіть іншу ситуацію,якщо пУтлєр захопить Україну,то тоді це все достанеться болотам ,і взагалі Україна жодної гривні чи центу не отримає.Очевидно треба називати речі своїми іменами,россія це терорист,але дипломатія має бути дипломатією без емоційних наслідків
-
Вітаю. Поділіться, будь ласка, чи є в Манітобі загальні правила при виїзді з орендованих квартири. Наприклад, в Онтаріо, при підписанні договору оренди перший рік ти не можеш виїхати з квартири, не знайшовши на своє місце інших орендарів. Але, починаючи з другого року оренди, можна виїхати з квартири, повідомивши про виїзд за пару місяців, без необхідності шукати когось на своє місце. Чи є щось подібне в Манітобі? Чи тут, якщо підписане продовження оренди ще на рік, ти повинен проживати весь строк, прописаний в договорі?
-
UPDATED. За цих вчора зібрали ще $740, я округлив до $800 ($US530). Гроші відправлені за закупку другого дрона. Якраз не вистачало CAD (40,000 грн). Товариш із Німеччини ще докинув $US500 напряму волонтерам. У загальному зібрано $6,460 CAD 139 людей долучилися до збору. Безмежно вдячний всім українцям Манітоби, хто долучився до збору. Збір закрито 💪
-
❗️ Ми будемо поряд з Україною стільки, скільки буде потрібно, — Стармер Ви чули як на вулиці вас вітали люди? Можете бачити підтримку. І ми підтримуватимемо, скільки буде потрібно. Ми хочемо довгострокового миру, - Страмер
-
Вони не хочуть воювати. Але ж ну логічно подумати, що хош не хош- але воювати будемо всі , дуже скоро. Якщо не наказати агресора - він піде далі , і будуть воювати всі . Якщо наказати агресора зараз - то знову , воювати будуть всі . Я не бачу у лонг ран ніякого вирішення проблеми , окрім цього як на картинці
-
Головне не дивитися ціни на дома там, а то швидко перехочеться🤣
-
Все більше у Нову Зеландію починає хотітися🌝
-
Ну там щось схоже на будинок х2 буде, при зп та іншому схожих 🌝
-
І що там по цінах?