Українська Манітоба
-
Я новини не дивлюсь ні українські ні тутешні. Міні якось хватає проскакуючих заголовків що робиться в світі . АЛЕ я памʼятаю що Зеленський в перші дні чи місяці повномасштабної сказав -буду так одягатись поки війна. От сиджу і думаю - я ! Це знаю і памʼятаю а Траповські слуги ні ?! То хто там в Трампа на побігеньках в текстописниках? А чи взагалі в Трампа під контролем все ? Мені вже страшно за Америку .
-
мені ж почулось, що двічі підряд сказав "дякую" із самого початку, правда?
-
Всім привіт. Потрібна податкова консультація. Заповнюю декларацію для мами через Велссімпл. У неї річний дохід ~7к. Після досить швидкого заповнення програма запропонувала податися на Canada workers benefit - я перейшла на вкладку, заповнила все і там дорахувало до повернення податку $1000 🤣 перечитала вимоги - мама наче підходить. То можна клеймити?
-
Руссіано, це ти?🤣
-
Та в команди зе взагалі дипломатія і розуміння що вони творять теж рівня плінтуса. Все що зміг 95 квартал після зустрічі запостити рояль "Трамп" напевно з відсилом чим Зе пограв на ньому, а Уксик виступив із заявою що Зе з Єрмаком привезли Трампу фейковиий пояс. Цим самим вони забивають останні цвяхи в кришку дружніх відносин та допомоги.
-
Ви любого іншого президента України поставте на місце Зеленського - це ж була би катастрофа. Там же все сплановано було щоб зі всіх сторін накинутись на Зеленського. Він вистояв вчора інтереси України на всі 200%. Весь світ його (і нас) поважає і підтримує після того як він себе вчора вів. Тільки українці бляха сидять в Канаді і розказують який херовий президент, не робить видно достатньо багато для них, найпатріотичніші патріоти і професора - лиш би обісрати і за порушенком чи яником поскучати. Причому більшість таких патріотів в україні вже десятки років не були і нічого про сучасну Україну не знають