Українська Манітоба
-
Доброго дня, друзі. В мене закінчується акція від CIBC на платинову кредитку, тут в чаті писали що можна замінити на іншу, безкоштовну, просто у своєму кабінеті з ПК. Проте щось напевно сліпий трошки, не можу знайти цю опцію. Можливо підкаже хто де це знайти або як правильно називається ця опція? Дякую
-
Як кажуть, важкі часи народжують сильних людей…з одного боку і жити в нецікаві часи - можливо і круто Але досвід отриманий в Україні він безцінний Я не уявляю такого досвіду отриманого тут за 30 років Я в 21 мав вищу освіту, в 23 першу квартиру, в 25 перший мільйон(так гривень, але це відкладених окрім всіх інших витрат) Тут в 25 я б ще з батьками жив і думав в який би коледж підти)))
-
Питання про податки 2 (з зірочкою): я навчалась минулого року два семестри на французькій в університеті сент-боніфас. Безоплатно, як куает холдер. Мені цього тижня університет надіслав на моє імʼя форму tuition and enrollment certificate про $600 витрат, які коштували ті курси, але які я не платила. Мені додавати чи не додавати цю CRA форму в такс рітьорн?
-
Дякую
-
In fact, Statistics Canada has recorded a steady rise in the number of young adults residing in their family homes since 2001. Numbers peaked in 2016, where the share of people aged 20 to 34 living in the same household as at least one of their parents was 35 per cent. This was unchanged in the 2021 census. 35 відсотків . Чи мало це ?
-
А що класного? Що якість як в chery 2010 року?🤣 Зараз цю херню купити може або хворий, або людина для якої 150к це як телевізор новий купити🌝 Шкода жертв маркетингу які купили це на старті, -50% зробили за рік 🥲
-
Все що гарне в ній є, є і в model 3 за 1/4 ціни. Абсолютна безтолкова машина для блогерів, яки потім її під прес пускають для контенту, єдине норм використання цього металобрухту, продажі та ціни це підтверджують😀 Про етичну сторону покупки tesla я вже мовчу, це буквально Mercedes 770 наших часів😁
-
Ну ми зрозуміли, що ви її купувати не будете 😄 Але навіщо ось такий запал хейту , напрямований на когось, хто все ж таки цю машину купив . Тому що а)- можуть собі дозволити. Б)- їм подобається. Я з цього прям вигораю, на групах фейсбуеу або на редіті, будуть сотні!!!! Коментарів , під фоткою чогось трака . І там таким лайном. Таааакииим лайном😂 Сидять у мамках у підвалах 😂