Українська Манітоба
-
Я думав Ford Maverick то малий🌝
-
Я на внутрішньому рейсі був сонний і шось тупив на питання, то мене заставили трогати якусь штуку для пошуку наркоти 😂
-
Ну такі як ви описали 50-60, таж Toyota Tacoma. Місця купа, салон гарний, екран як в теслі😁 А ті що по 120к, він там як porche напевно всередині, але тоді для роботи використовувати шкода ж буде, якісь загадки від селюків з грошима🌝
-
Да ви тут до чого🌝
-
Маверік мені нагадує старі траки за розміром, ну там хоч обзір нормальний і жере не дуже багато напевно)
-
BMW за 120 це комфорт, статус, безпека. А трак з комфортом возити цеглу чи солому🌝
-
Читайте уважно! Це я це авто хочу везти, воно мене цікавить і я його хочу! Повторю запитання, я селюк з грошима? Чи комусь час вибачитись, не пхати свій ніс у чужі справи, у вибір людини і її смаки??? Хто вам взагалі дав моральне право навішувати на когось якісь ярлики?????
-
а так маверік прям взагалі манюня. Я взяв ф150 і не жалкую, мені на роботі підказали що там потрібно робити, за чим слідкувати щоб все ок було...юзаю та радуюсь, єдиний мінус, хотів би резину з раптора) чисто візуально, але поки і так ок. Коли отримаю пр тоді вже буду займатись візйалом та стайлінгом, для душі
-
Бо трак - manly vehicle. Пацанячий. І трак цілком може бути «лакшері» і внутрі, і по відчуттям (як іде, поверхні, таке). Це північноамериканський погляд на авто. Спитала тільки що мужика, мовляв оно українці не розуміють, навіщо купляти такі дорогі траки. Він на мене очі закатав і каже «ну а я не розумію, нахєра BMW за $120К купляти, і шо тепер?»