Українська Манітоба
-
Скільки лс, 500? (У вашого 5л) Хм з 5 л атмо це дуже багато
-
Знаю, трак також можна взяти на 6 місць але все ж по середині там особливо не поїздиш)
-
Я також розглядав трака, але мені не особливо треба возити а от 6-7 місць треба час від часу, тож взяв Durango
-
згоден з кожним словом. я заізжаю на констракшн зон, бачу де вхід і просто ідо до нього, а під снігом і бардюрки і т.д. але тобі всеодно) іхати по хайвею з автопілотом то взагалі ТОП, вказав толерантний спід, дистанцію і все, сам іде, сам знаки читає, сам тормозить, доволі тихо і комфортно камери 360, парктроніки і ввсяки алорьорти - допомогають паркуватись доволі легко на не маленький машині.
-
Ну то якось ту мач для мене, от Durango здався ідеальним компромісом. Не жалкую. Подобається
-
Дуже люблю Икеа. Мені там затишно. І іноді здається що я вдома. Лише чомусь багато на англійській розмовляють біля мене, а так як вдома. От пішла випити безкоштовно кави (я ж не лох), випила 3 чашки. Ще пойла на $10 і купила "дуже необхідних речей" ще на $10. 😀
-
Якщо під траком мається на увазі цей місцевий плід кохання седана і фури, то до нього в комплекті підсвідомо очікується добрий вусатий фермер з Техаса, про якого в 15 серії стане відомо, що то він звєрскі вбив першу дружину
-
В них дуже смачні пончики були, та ще й дешеві🤤