Українська Манітоба
-
В Онтаріо якось поліція більш з порозумінням відноситься до такого… Я їхав до Монреалю То десь години 4 після тандер бею коли тримав 110 наздогнав поліцію, а ліміт був 90, то нічого, вони пропустили мене навіть звернувши на узбіччя, я далі тримав 110 і ніхто нічого. Навіть на радар проїхав 110 в зоні 90 і нічого… У Штатах 95 миль в зоні 75 зупинили і просто дали попередження ну і лекцію прочитали який я паскуда не думаю про безпеку…і все) Мабуть залежить на кого попадеш і коли і де і взагалі… Наприклад у Чікаго в зоні 60 навіть поліція по 75-80 їде
-
-
Там камери наставлені на +20, а в нас на +11 чи навіть +12, але поліція радаром може оштрафувати і на +10. Хоча в Онтаріо можуть штрафувати з +1, правда до +15 це буде тільки штраф (не великий) без всяких демеритів тому поліція ц не зупиняє, але якщо їм щось в голову вистрілить то може
-
А ось і наглядний приклад у вигляді відповідних смайлів-реакцій, чому багато українців стороняться інших українців за кордоном і я не виключення… Увесь цей пафос з мовою, де тільки можна, навіть у випадках коли це не до справи та типові подвійні стандарти, при цьому абсолютно нормально, ображати інших СЕЛЮКАМИ, та навішувати на когось ярлики за їх вибір чи зовнішність за стиль життя, головне ж УКРАЇНСЬКОЮ🤦🏻♂️ А потім із-за такого бидла виникають інші стереотипи та неприємні ситуації, коли із-за такого бидла погано думають про усіх українців🤦🏻♂️