Українська Манітоба
-
А ось і наглядний приклад у вигляді відповідних смайлів-реакцій, чому багато українців стороняться інших українців за кордоном і я не виключення… Увесь цей пафос з мовою, де тільки можна, навіть у випадках коли це не до справи та типові подвійні стандарти, при цьому абсолютно нормально, ображати інших СЕЛЮКАМИ, та навішувати на когось ярлики за їх вибір чи зовнішність за стиль життя, головне ж УКРАЇНСЬКОЮ🤦🏻♂️ А потім із-за такого бидла виникають інші стереотипи та неприємні ситуації, коли із-за такого бидла погано думають про усіх українців🤦🏻♂️
-
Ну контекст був про те що трак виглядає більше як це машина для роботи ніж просто возити дупку і купляти його по вартості 120+ тисяч доларів якось жаба душить потім там картоплю возити чи шось таке. І оскільки трак це здебільшого машина для брудної роботи то і купують їх фермери. Тому у людини і здивування коли він зустрічає таку машину робочу і за стільки грошей. А не відповідає він тобі шоб срач не роздувати з нічого мабуть
-
Я вибираю це авто, я про нього пишу повідомлення інший людині, а потому бах і селюки з грошима. Хіба контекст не зрозумілий? При цьому я перепитав декілька разів і це «створіння» проігнорувало, не пояснило якщо виникла помилка і не вибачилась. Шо не так? Наче людині і надана можливість говорити для спілкування і комунікації?
-