Українська Манітоба
-
Я навіть свою маму навчив, а вона можу заблукати у районі де жила 10 років 😅
-
Ну така людина ,я колись давно працював адміністратором готелю ,підміняв друга ,вона там теж працювала ,їй тоді було 18 років ,дуже важко було,неначе однією мовою розмовляли,але людина не розуміла . Потім дізнався ,що вона поїхали до Канади з Польщі . Подзвонила мені,знайшла номер через спільного знайомого ,питала пораду ,я казав ,що краще їй в Польщі ,бо там у неї була робота .Казав що тут доволі важко без грошей,без англійської ,без адекватного досвіду роботи ,та професії ,а також чіткого планування ,але людина поїхала ,бо думала ,що тут як в фільмі . Ми перестали спілкуватися ,бо у мене мозок плавився від питань ,та проблем,які у людини виникали ,бо там про автобус - то не найдивніше. З останнього що знаю ,їй волонтери влаштували на роботу . Далі ,вже я не відповідав ,бо там маразм почався .
-
Коли треба все робиться, може не за 15 секунд, але 5 хвилин потупивши знайти на картах кожна людина щось зможе🌝
-
Дякую! А як подовжують права, поки чекають новий wp? Вони ж будуть недійсні після дати на них
-
Якщо у мене залишилось 2,5 місяці work permit, мені видадуть нові права в MPI у звʼязку зі зміною адреси чи ні? 🤔 Їх же повідомити в будь-якому разі треба
-
Дякую надзвичайно!
-
Так , вони будуть недійсні . Ви можете їм пояснити ситуацію ,можливо щось придумають . У дружина була подібна ситуація , ворк перміт був дійсний 3 місяці ,видали нові права на зміну адреси,і повезло,бо новий ворк перміт прийшов буквально за 1.5 місяці ,їй продовжили дію прав . Нам сказали ,що тільки на підставі ворк перміт можуть продовжити ,і їх не дуже хвилює ,що ми подались на новий ,але спитати можна ,можливо вам щось підкажуть інше .
-
Порекомендуйте будь ласка хтось українського стоматолога?
-
Є клініка в Поло Парку, там недовго чекати, але вартість лікування - $2450 проти $1800 в Pembina за ідентичну процедуру