Українська Манітоба
-
Шановна громадо! Звертаюся до вас з пропозицією взяти участь у проєкті "Ukrainian Voices -2022". Ідея- зібрати усні свідчення українців,які прибули до Манітоби внаслідок війни, шляхом усних інтерв'ю. Для історії важливо зафіксувати наші спогади про 1 день війни, про шлях до Канади, про труднощі з якими стикалися тут. Таким чином буде сформовано цифровий архів. Подібне вже роблять в Альберті, до прикладу. Ідея виникла коли побачила тут, що люди ділилися спогадами про 1 день війни. Це важлива справа, адже за пару років деталі можуть стертися з пам'яті. Інтерв'ю дослідницьке, не для оприлюднення в медіа. Про себе- Ольга Хамедова, Visiting Scholar, University of Manitoba, Department of German and Slavic Studies, доцентка Київського університету Бориса Грінченка. Пишіть у приват і на пошту [email protected], домовимося про час інтервю ☺️
-
План такий: 1. 1 день війни. 2. Ваш шлях до Канади 3. Виклики і труднощі в Канаді.
-
А ви розкажете в інтервю, формат якраз говорити, а не писати
-
Підкажіть, я оплатила навчальний курс в минулому році в RRC в розмірі 519дол. Можу я їх клеймити на витрати на повернення податків?
-
Це зовсім інше. Наші свідчення не для суду, і не загальноукраїнський, а для збереження історичної памяті українців 5 хвилі еміграції в Канаді, і саме в Манітобі
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто отримує Manitoba Housing benefit щомісяця. Хто вже отримував форму T5007 для заповнення річної декларації? Можливо хто знає коли і як повинна прийти ця форма?
-
Хз а ви це ховаєте чи шо? Я усім кажу як є, окрім контактів бо не маю їх вже, давно було, 3 роки вже скоро.