Українська Манітоба
-
О курво, я навіть не знав, дякую 🤩
-
У вінні?
-
Spotify падлюка, як концерт якийсь у Лондоні він мені на пів екрану банер кидає та спамить повідомленнями, як в моєму селі так він мовчить😁
-
Так де наші трампісти? Треба терміново посперечатись 😅 А якшо без жартів то підр рижий
-
Копійки взагалі квитки, я тут на Katy Perry мониторю, ну 350+ з людини🌝 Але що робити, прийдеться платити 🙂
-
То просто пролобіювали через нетворкінг з суддею, корупція то тільки в Україні, ви що забули 🤤
-
Якщо хтось іще чекає, тоооо 16 травня Sea Bears відкриває сезон 2025 грою з Едмонтоном 🥳
-
доречі ціни на квитки тісно повязані з корупцією у сша. там було декілька компаній тікетмастер, лайвнейшн і ще пара, в кінці кінців тікетмастер(парент копанія) купила всіх інших. Ви спитаєте, а як таке можливо? куди ж антимонопольний комітет дивився? а коли був мерджер юристи тікетмастеру на слуханнях сказали: ми не будемо користуватись своїм положенням монополії, зуб даємо. І суддю це задовільнило (мабуть ще задовільнила сума грошей яку йому занесли, але це неможливо довести) Короче, тому ціни на квитки такі великі, бо всі венью і продавці квитків, це по суті одна і та сама контора 😅