Українська Манітоба
-
Я знаю, що дикі закони Канади не мають кримінальної відповідальності за спалення національних символів. Але за Death to Canadians є стаття. Under section 319(1), everyone who, by communicating statements in a public place, incites hatred against any identifiable group where such incitement is likely to lead to a breach of the peace is guilty of an indictable offence punishable by up to two years' imprisonment, or of a summary conviction offence.
-
Через декілька днів на сайті Northview з'явиться доступна видова студія в Fort Garry Tower (70 Garry street). Квартира на 16 поверсі, новенький ремонт зроблений 3 роки тому. Будинок pet friendly (аж занадто, там собак більше ніж в шелтері), вхід закривається. В підвалі є також маленький спортзал і лаундрі. Вартість буде варіюватись між $974-1050 у разі підвищення. Абсолютно все включено в ціну - вода, світло, тепло (інтернет треба підключати свій). Northview - мегаадекватна проперті, миттєва реакція на будь-які проблеми, всі технічні запити виконуються день в день. Це НЕ саблет, у мене вже немає доступу до квартири, але я хочу, щоб туди заїхали якісь хороші люди з кошеням і маякнули мені, якщо Canаda Post затупить з переадресацією і ці люди отримають мій WP чи PR card) Якщо вам потрібна ця квартира, напишіть мені, я напишу вам номер апартменту і далі контактуйте напряму з Марісоль (контакти на фото). Якщо у вас все складеться, ви заберете цю квартиру ще до публічного оголошення.
-
А що правда, що Канада не дозволяє банкам США? Що я проспав
-
Американські бази є в Японії, але японських баз нема в Америці. Це нечесно
-
Всі хотять канадського баксу 🌚
-
🎬 Запрошуємо на показ фільму "Ми, наші улюбленці та війна" 🎬 15 березня о 18:00 у Вінніпезі, за адресою 820 Burrows Ave (в нижньому залі собору Покрови Пресвятої Богородиці), відбудеться особливий показ фільму Антона Птушкіна, що розповідає про те, як війна змінила життя людей і їхніх домашніх улюбленців. 🐾 Про що фільм? Цей документальний фільм висвітлює зворушливі історії порятунку тварин під час російського вторгнення в Україну 2022 року. Люди, рятуючи своє життя, не забували про своїх чотирилапих друзів. В історії з’являються коти, собаки, ведмеді, леви, хамелеони, лемури, а також відомі тварини, як пес Патрон та кіт Шафа. Це історії відваги, любові та підтримки в умовах війни. 🎟️ Вхід за донат! Цей показ – чудова можливість поринути у важливу і емоційну атмосферу фільму та підтримати гарну справу. 💙 Не пропустіть цей важливий та емоційний захід! Приходьте, щоб разом з нами побачити ці незабутні історії, пережити моменти співчуття та мужності.