Українська Манітоба
-
Податкова може запитати про деталі, звісно ж. Вказання статті з конвенції + трактування через ChatGPT мали б допомогти 😁
-
Ще є! Але кажуть дуже популярне, і не факт що до завтра залишаться. Працює до 5
-
а подарунки потрібно делкаруввати? і як, якщо потрібно...я розумію що вони не оподатковуються, але як вказати
-
❗️Трамп може скасувати тарифи на Канаду та Мексику завтра. Оголошення про компроміс щодо тарифів, ймовірно, відбудеться завтра, - міністр торгівлі США Лютнік.
-
ні я ж нічого не кажу. В мене ФОП немає)
-
Там ще є? Яб поїхав купив🤩
-
Ітц бьютіфул
-
Я нікого не переконую. Хто хоче - платить податки.
-
Ну он Дмитро вище кинув конвенціі та кейс-стаді судового прецеденту з сайту cra. Тут лише питання в тому, чи то дійсно працює і чи не прийде потім постфактумʼ лист щастяʼ
-
Ліцензія, умови зберігання почитати (зазвичай в сейфі, але залежить від типу зброї), можна юзати на gun ranges - це типу «тирів» але не зовсім. Купляєте членство і стріляєте хоч кожен день, вони є в приміщенні і на дворі. А можно уіхати «в кущі» (на crown land, не на приватну власність), і там розстрілювати мікрохвильовки з вибухівкою. Кажуть, що дуже весело, але я не розумію 🤷🏻♀️
-
ну і обміни стараюся не пропускати
-
Сподіваюсь за 17 хвилин не разкуплять🤩
-
ще срібну з полярним ведмедем брав
-
Напишіть їй. Якщо це було в 2022-2023 році, то можливо. Однак, вона спробувала і після консультацій з різними бухгалтерами та податковою, подає згідно конвенції. Однак, люди повинні розуміти, що якщо податкова буде питати, то ця їхня відповідальність надавати всю інформацію. Якщо ви вже подали за минулий рік і сплатили податки, то є кейси повернення сплаченого податку через подачу уточнення за минулі роки. Знову ж таки, все кейс бай кейс тут.
-
це на сайті монетного двору замовляв монети, така за 30 з чимось всього була, переливайка день наряджають/вечір горить ялинка
-
А що це за новий тренд? Що це таке?
-
Це дуже цікаво, тому що Ірина на консультації сказала мені прямо протилежне - що сплата податку з ФОП не має альтернативи. Але ця трактовка мені подобається більше 😁
-
Сум немає, там певно малось на увазі типи доходів тощо
-
таке на свята брав
-
У вашому повідомленні ще вказаний такий пункт, що на трактування впливає обсяг доходу. Де ті суми можна побачити чи, можливо, маєте приклади? Бо я перечитала всі ті документи і не бачу цієї інформаціі
22 Jan 2023, 08:02
235626/238783
less than a minute ago