Українська Манітоба
-
Тільки що були слоти.
-
Слухайте уважно і передайте іншим .СЛОТИ ОНОВЛЮЮТЬСЯ ОПІВНОЧІ ПО УКРАЇНІ ,але підтвердити слот неможливо (це я про Оттаву) Треба чекати опівночі по Оттаві і тоді можна забронювати слот .За інші консульства не знаю ,може така сама схема з Едмонтоном і Торонто .Я коли робив то в мене на ноутбуці стояв український часовий пояс і тоді показувало доступні дні і час(але якщо вони є ) можливо їх нема тому і не показує .Діяти треба швидко Скопіювала повідомлення з іншого чату
-
дуже дякую!
-
-
Жахлива пліснява це оце)))) А холодильник то квіточки. Єслі шо, то моя стіна. Точніше стіна в моїй рентовці. Тільки я надумала вдихнуть свободи після того як позбулась спільного майна з колишнім,та чудом оминула суду з його розділу,почала дихати оцим😁 Тому мені просто холодильник звучить не таким катастрофічним😁🙄 але для вас,вірю, мабуть таким є. Ну і да - для довідки сама працюю в property management купу років.
-
Дякую!
-
Якщо ви переглянули все на сайті RTB і там не має конкретики, тільки дзвонити їм на гарячу лінію та радитися які у вас є права. Та посилатись на Health act вище. Потім йти і грати на нерви в вашу компанію і просити заміни холодильника(якщо він в договорі є приписаний в supplied/included appliences), посилаючись на Health act вище, вживати слова its Health hazardous and so,and so... Місцеві виводять його хлоркою та оцтом якщо це на резинці. Я вприницпі за 8р тільки там його і зустрічала. Не повірите, але виводиться.
-
У вас в Вінклері взагалі мало житла в рент, так?
-
Той випадок, коли позаздрила тим,хто живе в Вінні😁 Я свого мохнатого чорного друга не репорчу. Не має куди з'їхати, бо не має об'єктів на вибір, і за 1,5місяці життя як квартирант я вже забембала агенство by maintenance requests😅 чую одним місцем ще один і мене попросять на вихід
-
Ну...після 31го Березня 2024 все не так вже катастрофічно, вгадайте чому 😉Ми бились за кожну аренду нашим. Часом буквально. Ну, пару сотень родин заїхали якось та живуть. Взагалі в один місяць 2-5 обєктів на все місто. Раз в кілька місяців запускають квартирні будинки. Але не вистачає все одно. Приплив робочих рук шалений, люди не кваліфікуються на іпотеки,через % та стрес тест, як наслідок молоді сімї не зїжджать в starter homes з аренди. Сімї з starter homes не в стані з'їхати в бунгало. Замкнутий круг.
-
Ну про мишів трансгендорів було круто!
-
youtu.be/MbEvsYcQoi0?feature=shared
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка евалюація (конвертація) диплома через WES дає змогу прирівняти диплом міжнародного зразку (маю на увазі четвертий рівень акредитації) до канадського стандарту? Який вигляд це буде мати після евалюації? Як роботодавець буде розглядати цей диплом? (Адже він отриманий за межами Канади) У когось був подібний екпіріенс? Дякую