Українська Манітоба
-
І правильно зробили, так раз рекламували сенсаційна промова від Трампа! Нічого феєричного один популізм та брехня… Тепер дуже цікаво почути про оті strong signals які йому посилає росія…
-
Вітаємо, Володимир Lens Studio! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Трамп з росією зробити нічого не може, тому буде і дальше пресувати Україну до здачі територій та прийняття умов путіна. США вже зупинили поставки зброї, в це означає, що за 1-2 місяці вже ППО не матиме достатньо ракет. Зеленський і ко за 3 роки так і не спромоглися налагодити ракетні програми, тому із зупинкою боєприпасів для ППО, знову рос авіація отримає перевагу в небі. Вони і так КАБами зараз бомблять все, а тут тобі ще подарунки від США.
-
🔥 Індивідуальне навчання фотографії – стартуємо! 🔥 Якщо ти хочеш знімати як профі, але не знаєш, з чого почати – я тобі допоможу! Навчу всьому: ✔ Як працювати з камерою та світлом ✔ Як будувати кадр і знаходити ідеальні ракурси ✔ Як обробляти фото, щоб вони зачаровували ✔ Як перетворити хобі у прибуткову справу Формат онлайн, все зручно та доступно. Готовий прокачати свої навички? Пиши мені! 🚀
-
@banofbot
-
Провінційна не може бути нижче федеральної, я правильно розумію?
-
Найсмішніше що прожитковий мінімум 18.75 в Вінніпегу😂 2024 Manitoba Living Wage Update The 2024 living wage for Winnipeg is $18.75 per hour. In Brandon it is $16.28 per hour, and in Thompson it is $17.90 per hour.… www.policyalternatives.ca/news-research/manitoba-living-wage/
-
Зрозумів, заскамили знову. Коли вже в Манітобі піднімати збираються, менше $20 це просто кримінал🥲
-
Meanwhile, перший позов до суду, оскаржуючий нові трамповські укази, завершився поразкою Трампа 🥰 thehill.com/regulation/court-battles/5177420-supreme-court-blocks-trump-funding/ Імхо, це може бути важливим рішенням, бо це рішення - про незаконність відміни Трампом іноземної допомоги, яку розпорядився виділити ще Байден. То може принаймні Трамп не зможе по відміняти те, що Байден України виділив? Чи це я вже чипляюся за соломинки щоб остаточно кукухою не поїхати
-
Всім привіт. Хочу замовити смачну українську їжу на роботу для колег. Порекомендуйте де замовити в районі аеропорту. Дякую ❤️
-
www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=ajE4ZHd1MGVqcXF1