Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Провінційна не може бути нижче федеральної, я правильно розумію?
-
Найсмішніше що прожитковий мінімум 18.75 в Вінніпегу😂 2024 Manitoba Living Wage Update The 2024 living wage for Winnipeg is $18.75 per hour. In Brandon it is $16.28 per hour, and in Thompson it is $17.90 per hour.… www.policyalternatives.ca/news-research/manitoba-living-wage/
-
Зрозумів, заскамили знову. Коли вже в Манітобі піднімати збираються, менше $20 це просто кримінал🥲
-
Meanwhile, перший позов до суду, оскаржуючий нові трамповські укази, завершився поразкою Трампа 🥰 thehill.com/regulation/court-battles/5177420-supreme-court-blocks-trump-funding/ Імхо, це може бути важливим рішенням, бо це рішення - про незаконність відміни Трампом іноземної допомоги, яку розпорядився виділити ще Байден. То може принаймні Трамп не зможе по відміняти те, що Байден України виділив? Чи це я вже чипляюся за соломинки щоб остаточно кукухою не поїхати
-
Всім привіт. Хочу замовити смачну українську їжу на роботу для колег. Порекомендуйте де замовити в районі аеропорту. Дякую ❤️
-
www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=ajE4ZHd1MGVqcXF1
-
Америка в її творах це буквально те, що відбувається зараз🌝 Чекаємо на теракт та повне захоплення влади Трампом та Маском, тоді можна буде вже назвати екранізацією😀
-
Після цих всіх новин… якось так гидко на душі, і таке враження що все пропало…😞