Українська Манітоба
-
Найсмішніше що прожитковий мінімум 18.75 в Вінніпегу😂 2024 Manitoba Living Wage Update The 2024 living wage for Winnipeg is $18.75 per hour. In Brandon it is $16.28 per hour, and in Thompson it is $17.90 per hour.… www.policyalternatives.ca/news-research/manitoba-living-wage/
-
Зрозумів, заскамили знову. Коли вже в Манітобі піднімати збираються, менше $20 це просто кримінал🥲
-
Meanwhile, перший позов до суду, оскаржуючий нові трамповські укази, завершився поразкою Трампа 🥰 thehill.com/regulation/court-battles/5177420-supreme-court-blocks-trump-funding/ Імхо, це може бути важливим рішенням, бо це рішення - про незаконність відміни Трампом іноземної допомоги, яку розпорядився виділити ще Байден. То може принаймні Трамп не зможе по відміняти те, що Байден України виділив? Чи це я вже чипляюся за соломинки щоб остаточно кукухою не поїхати
-
Всім привіт. Хочу замовити смачну українську їжу на роботу для колег. Порекомендуйте де замовити в районі аеропорту. Дякую ❤️
-
www.instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igsh=ajE4ZHd1MGVqcXF1
-
Америка в її творах це буквально те, що відбувається зараз🌝 Чекаємо на теракт та повне захоплення влади Трампом та Маском, тоді можна буде вже назвати екранізацією😀
-
Після цих всіх новин… якось так гидко на душі, і таке враження що все пропало…😞
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood Chrysler Dodge Jeep Ram, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. Якщо вас цікавить авто інших брендів, або сервіс, ми також можемо допомогти.У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Мені оця хлорка допомагає на вікнах
-
Стіни тільки зрізати треба.
-
Ви використовували юриста при купівлі? Спершу зверніться до нього, можливо що це проблема що можна ще вирішити у рамках купівлі-продажу. Якщо щось дуже критично не відповідає умовам угоди, то ви можете ще відмовитись і не вступати у права володіння. Але чи у вас є така опція, це вам скаже лише юрист який супроводжував угоду.