Українська Манітоба
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood Chrysler Dodge Jeep Ram, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. Якщо вас цікавить авто інших брендів, або сервіс, ми також можемо допомогти.У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Мені оця хлорка допомагає на вікнах
-
Стіни тільки зрізати треба.
-
Ви використовували юриста при купівлі? Спершу зверніться до нього, можливо що це проблема що можна ще вирішити у рамках купівлі-продажу. Якщо щось дуже критично не відповідає умовам угоди, то ви можете ще відмовитись і не вступати у права володіння. Але чи у вас є така опція, це вам скаже лише юрист який супроводжував угоду.
-
І там і там гарно, але дуже по різному;-) Bailey's відчувається більш "класична" стара атмосфера, і саме приміщення досить старе. Рекомендую саме перший поверх lounge area. Ціни набагато поміркованіше ніж у Oval Room. Мають дуже гарну кімнату "бібліотеку" для приватних заходів -святкувань. Oval Room атмосфера інакша, зал весь відкритий тому, як на мене, менш затишний. Але новий ремонт (хоча після нього забрали піано;-( по коктейлям- радити боюсь, бо у кожного свій смак;-)
-
Якщо не було home inspection на стадії купівлі буде тяжко вам. Якщо власники здавали житло в аренду,теж можуть сказати,що не знали нічого. Якщо ви наймали обоє одного лойєра теж буде важко. Короче, успіхів вам. Шлях буде важким, дорогим і не факт що з успішним кінцем.
-
Абсолютно. І саме тому якщо ви брали інспектора, він підписав що все ок а після купівлі виявилось що є проблема- то тоді до продавців дуже важко виставити якість вимоги. Навіть юрист не захоче брати справу. Бо якщо дійсно проблеми були, інспектор мав їх виявити.
-
Ахахаха 😂